Ingen rök utan eld?

Ännu en natt avklarad i den hårda sängen jag övernattar på här i Östersund. Jag saknar min egen mjuka säng med dubbeltäcke och varenda en av mina sju kuddar i sängen och jag saknar att vakna upp med pojkarna pussandes på mig. Sista dagen idag för i morgon reser jag hem.

Inatt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut.. faktiskt. Det var en konstig dröm där jag pussades och gosade med en kille i min omgivning jag inte direkt sett mig själv göra sånt med. Undrar vart det kom från. Om det hade varit en av mina vänner som berättat om en sådan dröm hade jag sagt ”Ingen rök utan eld” och blinkat lite. Men i mitt fall är det faktiskt rök utan eld. Sen att jag tror tt drömmar är vår undermedvetna som försöker säga nått ska vi inte tala om nu för det kan jag inte tänka mig, jag och mitt undermedvetna brukar vara överens.

Nu väntar duschen, kläder och smink innan min dag börjar. Hey Ho, Let’s go!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. susanne skriver:

  haha, jag hade en sån dröm inatt också, om min pojkväns bästa kompis. jag har Aldrig drömt en sån dröm förut, så min pojkvän började asgarva när jag berättade att hans kompis blev min första.. jaja.. :D

 2. alexandra skriver:

  Haha jag har också drömt sånna drömmar om männskor jag inte vill ha egentligen. Lustigt Hur fel det kan bli faktiskt. Men det kanske är så att et undermedvetna tycker att ni skulle passa bra ihop? *tihi*

 3. Therese Anerland skriver:

  Vissa drömmar tror jag är sann drömmar..

 4. Madde skriver:

  Ojdå, det där lät spännande.. :P
  Ibland kan drömmar försöka säga en något, vad tror du? ;)
  kram

 5. Emma skriver:

  Du kanske är sugen utan att veta om det! ;)

 6. Jessica skriver:

  Ja du, drömmar kan vara rätt så lustiga. Det behöver ju innebära att det där är något du direkt vill

 7. Jasas skriver:

  Jag har också massa kuddar! Fyra stycken, 2 underst, 1 i mitten av dem 2 (där jag har huvvet, hah) också en att hålla om. Myspys!

  Ja drömmar är konstiga. Försöker också bearbeta vad dem vill säga men ibland finner man inga lösningar / svar genom sina drömmar.

 8. Anna skriver:

  Ja jag tror att alla drömmar har någon betydelse men inte kanske alltid det man direkt tror :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com