Inlagd på mentalsjukhus

Samma visa som varje kväll när pojkarna nattas. De är inte svåra att natta, ibland blir det lite för mycket “mamma, jag är törstig, mamma jag vill ha en puss, mamma jag vill..” men det blir aldrig några konstigheter. Det blir ju oftast inte det när man har rutiner och allting går till på exakt samma sätt som alltid annars. Det vet vad som gäller. Men nu har vi ju Phea-Leeza. Denna vackra lilla katt som följer mig som om livet hängde på det. Hon kommer bara när jag kallar och mer eller mindre ignorerar pojakrna. Och appropå det, kul det där att man slipper “tss tss tss” som man annars kallar på katter, det räcler att jag kallar “Liiiisa” så kommer hon. Som en hund, haha. Inte undra på att hon ignorerar pojkarna, de är på henne ändå. Hon är familjens mest älskade lilla maskot – MEN. Men Phini vill inte ha henne i sitt rum när de ska sova. För ni vet hur katter kan vara med tår under täcket. När hon ser att nått rör sig där under täcket ska hon fånga och leka med och Phini hatar det, haha. “Mammaa!! Lisa är i mitt rum!!!” tjuter han på kvällen. Och jag sitter vid datorn och ropar till mig katten.. “Liiiisa” så kommer hon surrandes fram till mina fötter och tittar på mig undrande. Hon följerefter mig vart jag än går. ut i köket, in i vardagsrummet, ut på balkongen, ligger i vasken när jag sminkar mig, haha.

Men när de hade somnat gott i sina små sängar igår satte jag igång en film. Insanitarium. Det lät så intressant när jag läste om den. Jag är en sucker för rysare och jag läste om denna och fixade hem den.

poster_Insanitarium Jesse Metcalfe (från tv-serien “Desperate Housewives” ) spelar huvudrollen i denna skräckinjagande thriller om en man som låter sig bli inspärrad på ett mentalsjukhus för att kunna rädda sin tvångsintagna syster därifrån. Väl inne på mentalsjukhuset upptäcker han att en skrupellös läkare (Peter Stormare, Fargo) använder sina patienter som försökskaniner och drogar dem i syfte att förvandla dem till blodtörstiga mördare. Kommer syskonen att kunna ta sig levande ur denna labyrint innan de kallblodiga kannibalerna får tag på dem?

Och det lät intressant men nu i efterhand förstår jag at jag inte läste det tillräckligt noga. Blodtörstiga mördare kan betyda vadsomhelst men kannibaler..? Detta var en av de sämsta jävla rullarna jag slösat min värdefulla tid på. Förutom att jag förvisso redan visste att Peter Stormare är en så jävla kass skådis som har samma tonläge, kroppsspråk och sätt i ALLA sina roller, så var det en kass version på en nutida splatterfilm. För helvete, vad det var mycket blod. När ska regissiörer fatta att det inte förhöjer effekten..? Genom halva filmen springer en halvnaken skitkåt kvinna omkring med blod över pattarna och människor slet av armar och tuggade på varandra. What the hell? En snubbe var en ny version av Hannibal som tyckte om att lukta på människor och som på nått sätt överlevde att bli stucken i halsen med ett vasst föremål. 

Det fick mig att skratta, iofs, när jag tänkte på detta mentalsjukhuset och jag började rada upp människor jag känner som hade platsat in på det sjuka sjukhuset, haha.

Nä, fuck den filmen.. Jag kollade klart den, sen satte jag igång “Meet Dave” med Eddie Murphy som jag somnade till. Det enda jag hann uppleva av den överdrivna komedin var hur de snott idé från Men In Black.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Martina skriver:

  Min senaste favoritfilm är Slumdog millionaire! se den!

 2. Susanne skriver:

  den där filmen har jag också sett, fan va dålig den var! *smoke*

 3. MALIN skriver:

  OJ vad snygg design du har på din blogg! Jättefin verkligen !! =)
  Är allt bra med dig , kram! *harrt*

 4. Camilla skriver:

  Hejsan !
  Kom in på din blogg av en slump, men måste få fråga hur du gör det där kollegieblocket du skriver på ?ha du nå html kod man kan få ?!

  Tack på för hand mvh//Camilla *kjerlek*

 5. Therese.A skriver:

  Verkar vara en riktig skit film..

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com