Inom kort..

Idag blev en MYCKET bättre dag för oss. Tacka fan för det. Det är ite så läget är hos oss, varannan bra, varannan skit. Det håller mig på tå om inget annat. Phini mådde bättre idag. Feberfri morse även om han sa själv att han kände sig sjuk. Och jag beslutade för att ta ut dem i friska luften idag.
Pojkarna och jag mötte upp Dizzy och Neo vid lunch idag och gick på lekplats med killarna innan vi gick och köpte mjukglass och vidare till en annan större lekplats en bit bort. Jag och Dizzy hade minst lika kul som pojkarna, kan ni tro. Vi klättrade och hade oss och pojkarna som alltid verkar uppskatta att deras mamma är med i leken. Jag köpte med dricka till pojkarna – de är viktigt att fylla på vätskeförråd för små aktiva pojkar vilket resulterade att de blev som små hundar som kissade på träd. Haha, the joy of  having a penis.
Vi följde med Dizzy och Neo hem och lekte och drack kaffe innan vi tog en tur tillsammans ner till ICA för att handlar smågrejer som man glömt tidigare, sen gick vi hem och lagade middag.

Det blev inga stora gräl idag med pojkarna. Vi mös med middag och de åt bra och mot kvällen gjorde jag ostkaka och varm chocklad med grädde efter att de hade badat och skrubbat sig rena efter en dag i sand och grus.

 Phini Jay <3 Laaiti Richard <3

Ante omnis mea familia

I morgon är det tillbaka till verkligheten och resteranade vecka ligger framför mig. Jag fick ett någorlunda oroande samtal ikväll och förbereder mig och garderar mig inför en strid i mitt liv inom det närmsta. Nu kommer maddis snart få på kjeften. Mer om detta i en ny blogg vid senare tillfälle..

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Godmorgon.

  Skönt att måndagen blev bra.

  Hoppas att tisdagen blir lika fin, trots vardagen med tillhörande måsten.

  Tur det finns kaffe. Jävligt starkt kaffe.

  *kaffeskål*

 2. Therese.A skriver:

  Va skönt att ni fick en trevlig dag och en mysig kväll.. *kjerlek*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com