Inreda hemmet..!

Nu har jag fått en sån längtan igen, som jag får ganska ofta i omgångar. Att göra om här hemma. Det finns egentligen så mycket som måste göras men jag får fantamig aldrig tummen loss. De senaste tillskotten i mitt hem var tavelhyllorna i vardagsrummet dit jag flyttade alla pojkarnas dagis & skolfoton. Och jag köpte tydligen för få och får ta en tur till till IKEA och köpa fler. Jag underskattade hur många foton det egentligen var! Jag har fortfarande inte fått upp fjolårets bilder. Aja, baja! Jag köpte även en hylla till badrummet som jag är SÅ nöjd med. Förvaring i trånga utrymmen.  Nu ser det så mycket fräschare ut därinne.

Mitt nästa projekt som hamnade överst på min priolista är krokar eller dylikt till pojkarnas ytterkläder. Jag kan inte fatta att jag inte gjort det förr? Jag har alltid hängt upp deras kläder åt dem, men varför..? Vilken idiot jag är. Nä, nu är jag ute efter en bra lösning. Jag funderar på att hänga en tavelhylla i hallen och fästa krokar undertill. Det borde funka?

Det finns en sida man kan kika på just när det gäller inredning och hemdesign om man behöver lite motivation eller inspiration. Eller ja, det finns förmodligen många men fler tips skadar inte.

Var hittar ni er inspiration?

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. nalle333 skriver:

    Styleroom.se <– där kan du få många bra tips! men akta dig, det kan bli dyrt. "Vill ha listan" blir så f*rb*nnat lång.. ;)
    Jag håller också på att göra om hemma. Men får sån beslutsångest om HUR jag verkligen vill ha det. Roligt vore att få se bilder på ert hem och dina personliga lösningar :)

  2. Me skriver:

    Vill inte vara negg men jag tror inte tavelhyllor håller för ytterkläder. Varför inte en smalare hylla med två konsoller?
    Du får mer än gärna fota badrummet, i nya huset är badrummet pyttelitet och jag behöver ideer som inte kostar multum =)

Lämna en kommentar!