ante omnis mea familia

Inredning på gång, nytt telefonnummer och en gåva från min man!

Fortfarande sommarlov. Och det känns som om det aldrig kommer ta slut, detta med att komma iordning. Först allt uppackande. Sen ska man ha iordning det man packat upp. Det ska inredas. Borras och skruvas. På samma gång ska 6 barn tas omhand, ses efter, lagas mat till, bytas blöjor på osv. Det får helt enkelt ta den tid det tar. I ain’t going nowhere..

Idag kom de nya gardinerna jag köpt. Vi bestämde (eller ja, JAG gjorde) att de ska hängas från taket ner till golvet. Jag tycker det är så snyggt. Fast inte från vägg till vägg, det blir för mycket och inte för tjocka gardiner, de ska vara lite genomskinliga så att de släpper igenom ljus. Gardinerna i vårt rum (som är inrett i svart och vitt) är svarta. Vi har 3 fönster i vårt sovrum varav ett som jag bestämt är i blickfång. Det fönstret har lyx-gardinerna. De andra vanliga svarta. Lägger upp bild imorgon när det är bättre ljus.

Jag trodde vi hade gardinstänger så det räckte men icke. Vi körde till Ikea och köpte ju ny säng till de minsta killarna (Känns udda att närmsta Ikea är i Älmhult!) Och köpte då även gardinstänger, upphängning osv. Men det räckte inte. Jag hade räknat tokigt. Vi har trots allt 17 fönster. Men gardiner sätter jag bara i 14 av dem..

Sen har vi trädgården med som ska fixas. Magnus byggde en pergola till vår vindruva som jag försöker trassla loss. Den här liksom bara hängt på plats utan spaljé tillräcklig så den har växt fast i sig själv, som en boll. Jag insåg ganska snabbt att det är ett projekt större än förväntat. Jag får ta det i omgångar , men jag har i alla fall börjat !

Så ja, nog händer det något här! Sakta men säkert.

Jag avslutar med en bild från matsalen. Emma var på Gekås och frågade om vi ville ha nått, och jag sa att jag behöver en klocka till matsalen. Hon skickade priser och bilder och sen levererade hon precis den jag ville ha. Jag är så nöjd!!

Det är en hel del vi behövt/behöver införskaffa även om jag faktiskt trodde att vi hade allt och mer därtill. Det var ju så trångt i lägenheten i Staffanstorp. Men här är så stort.

Det roligaste är i alla fall kvar. Inredning och göra fint!

Alla har i alla fall boat sig här. Ingen utan barnen tycka längta tillbaka till Staffanstorp utan anpassade sig direkt till huset. Sen får vi se se hur det ser ut när skola och rutiner är igång.

Javisst ja, innan jag avslutar kan jag informera om att mitt telefonnummer är bytt. Halebop är nötter däremot. Jag mailade med dem, skrev att jag ville ha en slutfaktura, avsluta abonnemang och även kassera mitt telefonnummer. De skrev att det läggs på nästa faktura. Jag verifierade att abonnemanget och numret säga upp när slutfaktura är betald. Morgonen därpå hade har gett mail där de skrev att de hade avslutat allt på dags datum. Ojsan hoppsan. Jag som inte ens hade hunnit fixa det nya abonnemanget än. Jag fick det fixat i alla fall, men det dröjer innan sim kortet kommer. Vi var iväg och handlade i helgen. Hur många av er blir förvånade om jag berättar att Magnus köpte en ny telefon till mig? Jag vet att jag är bortskämd. Han köper ju alltid ny telefon till mig. Sist var det Samsung Galaxy s8 plus. Nu var det Samsung Galaxy s10 plus som han så var en försenad 40-årspresent (Han får ju kalla det för något så jag inte protesterar för mycket). Jag brukar få det jag säger att jag vill ha. Men aldrig utan protester och diskussioner. ”NEJ Magnus, köp inte nått åt mig, spara pengarna!” – jag är världens sämsta golddigger, för jag får bara dåligt samvete. Men han envisas och köper ändå. Jag har fått så enormt mycket av honom. IPad, laptop, en laptop/surfplatta-i-ett, ny mobil var, vartannat år, robotdammsugare, köksmaskiner, ja allt jag vill ha får jag. Och det är inte så att han visar kärlek på det sättet (även om det givetvis också speglar hans kärlek) för han är så enormt kärleksfull – pussig, kramig och allmänt gosig, säger ”jag älskar dig” flera gånger om dagen, ringer och smsar varje dag, rör vid mig varje gång han går förbi, håller om mig varje kväll.. Så nej, jag tänker inte gnälla om att jag sällan får blommor.

Jag är bortskämd. Jag har Magnus

Nåja. Nu är det dags att krypa ner i sängen. Godnatt!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Inredning på gång, nytt telefonnummer och en gåva från min man!”