Inställd kurs

Idag var det meningen att jag skulle åka in till Malmö och gå en liten introduktionskurs inför min utbildning men när jag kollade mina mail för en stund sedan såg jag att den är inställd. Inte mig emot, egentligen, Fredde är här. Han kom i Söndags (och han  hade en bukett rosor med till mig!) och det känns så bra..! Han stannar här hos oss ett tag.

Igår åkte jag in till pappa en sväng innan jag hämtade kidzen på dagis. Han var uppe och gick och det lugnade mig lite. Hans hjärta rusar emellanåt, upp mot 200 och hans lungor är lite vätskefyllda och hans sår på bröstet vätskar lite och ökar risken för infektion i såret. Så jag håller tummarna..
Han var klar i huvudet när jag var där men mamma berättar hur han är hemskt trött för jämnan och somnar till mitt i en mening. Han har haft lite hallucinationer också, jag antar att det beror på medicineringen för det är nog inte normalt att man ser en igelkott promenera tvärs över sjukhusgolvet som ingen annan ser..?
Men när jag var där var han bra och vi vet inte hur länge han blir inlagd men vad mig anbelangar känns det tryggt att ha honom på Lunds Universitetssjukhus. They know their shit.

Jag gjorde lasagne till middag igår när Fredde gick ner till ICA (gick lite vilse) och handlade lite kex & ostar för kvällsmys och kom även hem med en liten present till mig..! Han hade köpt ett halsband till mig med ett hängsmycke av klor som håller tag om en hematit (blodsten) kula. Perfekt för mig!
Mot kvällen kom Jenny, Charlotte och även mamma hit. Det ska ju godkännas med, haha. Nu har de fått träffa Fredde och även godkänt honom och mina ursäkter och undanflykter sinar snabbt.. Jag har egentligen ingenting att hålla emot längre, han är för bra för att vara sann (fortfarande).

Men tvätten väntar.. och jag återkommer senare.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Emma skriver:

  Håller tummarna för att allt ska gå bra med din pappa!

 2. Anna skriver:

  Jag håller tummarna både för dig med ditt och för din pappa :)

 3. Ninna skriver:

  håller verkligen tummarna för din pappa. Lunds universitetssjukhus är kanon.
  Låter Mysigt med Mr F hos dig ju *yay*

 4. Martina skriver:

  Usch, jag hoppas verkligen det går bra för din pappa. Men verkar ju iaf som om det är på väg åt rätt håll. Håller tummarna.

  Fredde låter mysig!! :)

 5. ankan skriver:

  Krama storebrossan från mej nästa gång du går dit.Det är nog bäst han är kvar ett tag till.Min adoptivfar låg också i Lund 1960 och genomgick en liknande operation.Lycka till med pojkvännen *kjerlek* Det är aldrig försent att börja nya banor.Du behöver en lugn person omkring dig ”når enden er god er alting godt.” från danska till svenska.1/4 dansk är du ju. *tihi*

 6. ankan igen skriver:

  FREDRIK = Fredsfurste *studs*

 7. patruska skriver:

  när får vi se denna mysiske man då<?

 8. Emma skriver:

  Jag håller tummarna för att din pappa blir frisk snart.

 9. Maria Malmgren skriver:

  heej gumman… vad skönt att din far är på bättringsvägen… jag kommer ihåg exakt samma hände min far när han var nyopererad … fast han såg snickare som höll på renovera rummet han bodde på… hihi.. hoppas du får en skön dag….. kramar Maria

 10. Caroline skriver:

  Håller tummarna för att din pappa blir bra snart=)

 11. Therese Anerland skriver:

  Va mysigt att han kom ner till dig *kjerlek* och att han dessutom hade både blommor och presenter till dig. *love*
  Håller tummarna för din pappa att det går åt rätt håll.

 12. alma skriver:

  jag är glad för din skull babe och ber en liten bön för honom. *hart*

 13. Jessica skriver:

  Håller alla tummarna för din pappsing

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com