Intervju och Injektion

Oj vilken dag. OJ VILKEN DAG. Det tillhör egentligen inte mitt vardagsliv att bli filmad och/eller intervjuad. Så oj vilken dag….

Det var 4 st från SVT som kom hem till mig. Kameramannen, programledaren, produktionsledaren (?) och tolken. De var väldigt trevliga och förklarade hur det gick till men det gjorde inte saken bättre/lättare för mig. Jag kom på att jag inte är ett dugg kameravänlig. Allt blev krystat och stelt för mig och nu i efterhand, när jag hunnit tänka efter, så kändes absolut ingenting naturligt för mig. Kanske för att jag fick direktioner? Jag är kass på att lyda – något som mina barn fått efter mig. Enkla frågor som "varför gillar du döskallar" fick krystade svar som  "öh, öh, öh.. tjaaaaa……". 
Det sk fantamig bli intressant och spännande och se det men jag börja ångra att jag ens nämnde det för ER, haha. Tänk om jag gjort bort mig helt..?! Iiiiiih!
Det filmades på olika ställen i mitt hem, till olika "scenario" och frågorna var blandade. Jag passade på att göra reklam för min blogg såklart och min dator filmades med bloggen uppe. Smart marknadsföring, vill jag tycka.

För övrigt var det en bra dag på jobb. Inte för mycket att göra men något. Onsdagar är mina inventeringsdagar på jobb och det är riktigt tråkigt men nödvändigt ont. Tänk att stå och räkna hundra till tusentals olika smycken och nålar.  Jag tog mina bokningar och några droppisar och åkte hem som vanligt. Och av någon anledning har jag var mer hungrig på sistone. Jag har ätit som en häst.  förmodligen inte lika mycket som en "normal" person men med tanke på hur lite jag brukar äta.

Jag har fått "dille" på knäckebröd med sallad, rökt kalkon, gouda, gurka och citronmajonäs och har nästan levt på det på sistone mitt emellan mina "lightheaded" stunder. Du vet kanske hur det känns, när man ibland ska virda huvudet och man sköljs över av en känsla av lätt illamående och yrsel samtidigt. Undrar om jag börjar bli sjuk.

Appropå sjuk, jag missade min senaste tid till för min injektion.. Fan.

Du gillar kanske också...

15 svar

 1. Ninna skriver:

  jag tycker det ska bli skoj o se iaf *yay*
  Hmm kanske därför du mår kasst för att du missade din injektion??

 2. Malin skriver:

  Ska bli kul att se intervjun!

  Jag ska hålla koll! :D

 3. Anna skriver:

  Det blir nog bra när dom klipper ihop allt till pogramet.. *blomma* INTE bra att du missade injektionen O_o

 4. Andie skriver:

  Det ska bli väldigt intressant att se. När ska det sändas?

 5. Sarah skriver:

  Ajdå, icke bra o missa injektionen,
  blir till att boka ny tid i morgon.

  Tror det säkerligen gick bra ändå med svt, bara det att det är ovant för dig och känns konstlat,
  men jag tror alla vi hängivna fans kommer älska det *blomma*

  Har du kollat upp varför ”du äter mer än vanligt”?
  Kan vara värmen..?

 6. Micha skriver:

  undrar när detta skall komma på tv..ska sätta mej bänkad framfor vår 42″ och käka chips..hör av dej.. *kjerlek*

 7. FunnyCat & E skriver:

  Hoppas man lyckas se dej/er på TV!
  :)
  Säg gärna till när det är på!
  *cheer*

 8. Lillefot skriver:

  Spännande, tyvärr har jag inga TV-kanaler. *ninja*

 9. Louise skriver:

  Ähh.. Det gick säkert jätte bra! *yay*
  Vet du när det ska sändas?
  AJ LAV JO BAJBE! *hart*

 10. Caroline skriver:

  När ska programmet visas? Vore kul att se och jag är säker på att din känsla av att vara stel just bara var en känsla och inget annat. :)

 11. MittLivSomJag skriver:

  Uhu… hoppas du fått din mens?

  Det är inte lätt att bli filman och bete sig naturligt och JA det är massa direktioner och saker man skall säga på beställning men ändå låta normal… Man skall svara på intervufrågor som om man själv kom på att ”Ja just det detta vill jag ju säga med” oxh inte så att det låter som om man svarar på en fråga Jadi jadi jada…

  Hoppas det gick bra iaf :)

 12. wildhjertat skriver:

  *rock* Låter spännande! Jag länkar till din blogg, för det finns så mycket tänkvärt och intressant att läsa här! Hoppas det är ok! Ha en superbra dag! Snygg frisyr btw!

 13. Therese Anerland skriver:

  Väntar med spänning…. Inte bra att du har missat..

 14. María B skriver:

  Oj då! Du får säga till när inslaget ska visas, jag har SVT1-2 här och ska minnsann titta!

 15. MaddeMad skriver:

  Jag tror du får bjuda på en sån smörgås *tihi*

  Och du….. lägg in en påminnelse i mobilen NÄSTA injection är. :D
  Löööööv ja…

  Who gives om du blev bra på film, orginalet e ju ändå bäst *cheer*

  *hart*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com