Irriterad: Hjälp, please…

Jag köpte ju nappflaskor när jag och Emma var iväg på babyshopping för några dagar sen. Jag köpte tre flaskor, två stora ur Elodie kollektionen och en Avent anti kolik flaska.
Flaskorna ska vara både diskmaskin & microvågsugn säkra MEN – nu är det inte det längre eftersom butiken stöldmärkt flaskorna.
Under de stora Elodie flaskorna har de satt de där jävla metallrems-klistermärkena som är i stort sett omöjliga att få av. Jag har plockat och kokat och plockat igen men det sitter UTAV BARA HELVETE och jag får inte av all metall. Vilket innebär att jag inte kommer kunna använda flaskorna i micron.

Butikjävel. Kom på nått bättre…

bild 027 [800x600]

Har ni tips på hur man kan få bort det?

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Carro skriver:

  Men snälla, gå tillbaka till butiken! Det är ju uruselt att dem sätter på sånt skit som inte går bort! Oacceptabelt!!

 2. Åsa skriver:

  Lämna tillbaka skitet!

 3. linda skriver:

  Jag hade med lämnat tillbaka dom! fattar inte vad dom ska sätta på sån skit för, ok, bra att man kanske inte kan stjäla dom men man ska kunna ha användning för dom EFTER man har KÖPT dom.

 4. Staffan skriver:

  Vet inte hur hårt det sitter… men prova med T-Röd på en tops och gnugga lite… plasten brukar tåla det..

 5. Sebastian skriver:

  Dom har helt uppenbart förstört produkten. Inget tvivel om saken att du ska gå tillbaka med dom. Skriv ett mail till mig om dom vägrar, jobbar som jurist inom civilrätt och slår dom gärna på fingrarna åt dig.

 6. Nettan skriver:

  Osis!!
  I vanliga fall så brukar det gå att få bort klister (från klistermärken) med fett… Typ att man smetar in med flytande margarin…. Fett löser fett..
  Prova, annars går du banne mig tillbaka med dom till butiken..

 7. Alexandra skriver:

  jag hade gått tillbaka till butiken med dom & krävt pengarna tillbaka & köpt samma flaskor på något annat ställe utan något idiotiskt stöldmärkes skit i metall :P

 8. Therese.A skriver:

  Testa med fett typ smör eller liknande.
  Annars är det ju bara att gå tillbaka till butiken.

 9. mimmi skriver:

  Jag hade definitivt lämnat tillbaka flaskorna, produkterna uppfyller ju inte sitt syfte längre när du inte kan ha dem i micran! Butiken har förstört varan och du har betalt för en trasig vara, så att säga! Beställ sakerna via nätet i stället på deras shop-on-line, då kan ju inte flaskorna vara stöldmärkta! Lycka till!

 10. Jessica skriver:

  Förstår att dem vill stöldmärka eftersom det stjäls så satans mycket. Men här har dem ju helt enkelt inte tänkt efter innan. Säger som dem andra, gå ner till affären och förklara problemet. Antingen får dem ge dig en ny/pengarna tillbaka eller så får dem själva ta bort larmet.

 11. Foxy skriver:

  Dumma affärer med sina påhitt… gå tebax å vråla på dom…

  Hmm bytt lösen? har ditt mail kvar med lösenordet men det funkar inte… *grubbel*

 12. Caroline skriver:

  Har råkat radera mejlet med ditt lösenord:/ Skulle man kunna få de igen:)?

 13. Maja skriver:

  De där flaskorna är dyra!! Du ska verkligen lämna tillbaka den för man ska inte behöva gnugga med T-röd på nya flaskor som ska vara hela,fina,nya och rena efter en kokning *grrr*

  Tänkte bara höra om jag kan få lösen till skyddade inlägg? Hittar inte din mail någonstans..Har följt dig och pojkarna till och från i några år och tycker om ditt sätt att skriva väldigt mkt :) Tänk att du ska få en liten Kaeili (stavning?) också! då blir det ju en till liten krabat som man säkert får läsa mycket roligt om! Kommenterar så sällan för jag är helt enkelt dålig på det då det gäller alla bloggar tyvärr men lycka till med förlossningen och allt som hör där till /Kram från de norrländska urskogarna *blomma*

 14. Linn skriver:

  Det här kanske är en dum fråga, men jag chansar… jag har kikat in här rätt ofta ett bra tag nu, och undrar om jag skulle kunna få lösenordet till dina låsta inlägg? Eller… det kanske bara är för nära och kära?

  Känner mig alltid stark när jag läser din blogg förresten. Du inspirerar. :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com