It brings good KARMA!

Idag är det fredag. En hel vecka har passerat och jag har överlevt. För mig har det varit en ganska jobbig vecka, fast att jag egentligen inte haft mer än vanligt att göra. jag har bara varit ovanligt trött och slutkörd. Det tar på kroppen att bära en människa inom sig.

Denna helgen har vi en övernattningsgäst som inte sover över på natten utan på dagen. Lite krångligt måste jag erkänna att det blir och lite.. akward. Min vän Dizzy’s man blev skickad till skåne för att jobba i några och behövde någonstans att sova. Han jobbar natt och sover således på dagarna och det passar egentligen inte ihop med mitt liv och schema med barn. Men jag kan inte låta honom sova på gatan eller hur. Så runt 07 i morse kom han hit och sover i min soffa. Jag ska jobba idag så det stör mig inte så mycket men jag undrar hur det blir i helgen när han kommit hit för att sova på morgonen just som mina barn vaknar och vill se tecknat som de brukar. Vi får se vad vi gör i helgen. Sovmorgon för min del är fett uteslutet denna helgen, men jag fyller min KARMA bägare lite i alla fall.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Daniel skriver:

    HÅLLER tummarna för fortsätt superkarma!!!! Jättefin läsning hos dej!! ;) pren på dej!
    På gatan ska ju ingen behöva sova – all respekt till dej!!!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com