It’s a girl-thing!

<KENOX S630 / Samsung S630>Phini är fortfarande hemma från dagis. Han har varit feberfri sedan i förrigår men har fortfarande en hemsk hosta så han får vara hemma. Hemma hos mormor, för att jag måste jobba och sätta mat på bordet. The joys of single-motherhood! Tavk & lov för min mamma. När jag får mina 6 mille ska hon få sitt livs resa, varthän hon än vill och hon ska få allt hon pekar på, från vilken ända av världen som helst.

Egentligen har intemycket hänt de senaste dagarna. Sedvanliga rutiner med kidz, jobb och allt vad det heter. Pernilla kom hit en sväng igårkväll och vi satt i köket och snackade & målade naglarna. Riktig tjej-varning. Som på morgonen när jag färgade Dizzy’s hår, föna och plattade det. Tjej-varning. I like it!

Idag jobbar jag till 19, är det tänkt. Jag hade en bra dag i studion igår och tror att idag blir ännu en bra dag för mig och jag är taggad. Jag jobbade  med Cindy igår och hade fått sms på morgonen från Poffe som sa till mig att fråga Cindy att om vi behöver växel på jobb så kommer han gärna och växlar haha. Cindys min från den kvällen är oförglömlig!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Matilda skriver:

  Vilken jättefin blogg! :)

 2. sandra skriver:

  Mammor är underbara, oftast i alla fall *harrt*

 3. Miss Attitude skriver:

  Mammor är verkligen underbara! Hoppas att man blir en lika bra mamma själv. *harrt* *kjerlek*

 4. Therese Anerland skriver:

  Du har en toppen mamma. *lavlooo*
  He he tyckte cindy att ni behövde växel?

 5. Anna skriver:

  Haha jag gillar den där Poffe.. Han har riktigt bra humor….. *yay* *tihi*

 6. Tes skriver:

  Jisses vilken fin blogg du har! Gillar designen massor. *clap*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.