Ja till dödsstraff

Fy fan vad jag blev illa till mods nyss. Klickade på en länk på FB utan att veta vad det handlade om. Jag klarade bara av att se några sekunder först, jag hoppade till och började lipa som en liten unge. Vissa saker är för mycket.. Vissa saker vill man inte se.

Det är sin sak att VETA att det finns vuxna människor som misshandlar små barn. Det är en helt annan sak när man faktiskt SER det. Jag mår illa. Jag blir så förbannad, jag vet knappt var jag ska ta vägen. Videoklippet visade en vuxen som slog på en bebis. Bebisen kan inte ha varit mer än omkring 2 månader. Först med en kudde – och bara det tycker jag är illa nog. Sen slår hon bebisen med handen och sparkar även bebisen.
Hur fan är man funtad? Det finns INGEN duglig förklaring eller ursäkt. INGEN. Det är OFÖRLÅTLIGT.

Det är vad jag tycker. Om ni klarar av att se vad jag pratar om klicka här.
Det är väldigt magstarkt.

Det är VEDERVÄRDIGT.
Det borde straffas med omedelbar avrättning.

JA TILL DÖDSSTRAFF.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Emelie skriver:

  Länken funkar inte, men enligt din beskrivning håller jag med. Dödsstraff borde accepteras i vissa fall. Tortyr i all ära!

 2. Mia skriver:

  Håller helt och hållet med dig! Kanske tur ja inte kunde öppna klippet för synen hade väl etsat sig fast på näthinnan.

 3. Wousch skriver:

  Jag börjar gråta bara jag läser om vad bebisen utsätts för :( jag tänker inte klicka på länken, klarar inte av sånt.

 4. Maria skriver:

  Jag tänker inte klicka och försöka komma in på klippet, det du beskriver är nog så illa. Fy fan, det finns inte ord…eller känslor som räcker för att uttrycka den avsky man känner mot ”människor” likt dessa!!

  Hur i helvetes jävlar kan man, förbannade as :/

  Nu vill jag bara krama min lilla gosse.

 5. Linda skriver:

  Jag tänker inte klicka, jag tycker också att brott mot barn är de värsta och mest oförlåtliga en människa gör. Det borde finnas plank och stupstockar där personerna skulle hängas ut med namn, bild och i person… så får vi se vem som är så jävla kaxig att de ger sig på barn… Vidriga svin!

 6. Tina skriver:

  Jag orkade inte se hela… :-( Men vem FAN FILMAR utan att göra nåt?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.