ante omnis mea familia

Jag är blondin

Idag när jag öppnade min postbox såg jag ett rött paket. jag fyller inte år och julafton är inte riktigt här ännu. Jag såg ingen avsändaradress men det var ganska givet vem det varifrån ändå – jag hade mina aningar och mina ledtrådar var dessa:
1 – Det finns bara en person som skickar spontana presenter helt appropå.
2 – Det finns bara en person som alltid lyckas glömma ett ”s” i min adress.
Jag kom upp i lägenheten och öppnade paketet och läste igenom lappen som fanns däri, även den utan avsändare men jag kände igen handstilen som blev min ledtråd 3.
Jag öppnade paktetet och såg ett litet glittande äpple! Jag blev glad av omtanken och tänkte att hon ville nog sprida lite julstämning hemma hos mig. Jag satte mig vid msn & knackade på hos Babbi, förklarade presenten, ledtrådarna sen fnissade vi och jag tackade henne så hjärtligt. Hon sa att hon tyckt det var en passande present för att snöflingor har liksom blivit vår grej. Öh, snöflingor? Vad, när, hur? Är hon förvirrad? Titta på dessa bilderna här under och berätta för mig var FAN ni ser snöflingor?

Juläpple Juläpple

Jag svarade inte mycket på hennes kommentar om snöflinga. Jag tänkte, att hon kanske skickat fler presenter och förvillat sig om vad hon skickade till vem och jag ville inte göra bort henne..? Sen får jag väl erkänna att jag inte ville göra bort mig själv iheller som inte fattade vad fan hon yrade om.. snöflingor.

När vi pratade lite senare så frågade hon mig om jag hade provat armbandet. Armbandet? Vilket armband, nu började hon igen, YRA. Jag sprang ut i köket där jag hade mitt fina juläpple och tittade på det en gång till.. och ryckte lite i det och sedär, det ÖPPNADES. Det var ungefär samma känsla som barn får när man ger dem ett kinderägg. Tre överraskningar i en! Woohoo! Inuti detta juläpple låg ett armband med snöflingor. Jag blev glad en gång till, tog med det till datorn och satte på det under tiden som Babbi suttit och garvat åt mig och min blonda IQ-nivå.

Snöflingor armband av Babbi

Och varför snöflingor blivit vår grej? Jo, Babbi och jag jobbar bägge två mycket i Photoshop. Vi trixar med grafik och fibblar med design. Vi delar med oss av nya saker vi lär oss och ger varandra tips & smakråd. Nu i juletid och vintertid har grafiken regerat kring årstidens tema med snö, tomtar, stjärnor, snögubbar med mera och både jag och Babbi älskar snö & snöflingor. Det blev vår grej en kväll när vi jämförde, tittade på och delade med oss till varandra.

Åter igen. Tack för äpplet Babbi, men tack för armbandet med snöflingor med. Jag blev enormt glad för denna spontana present och det kommer alltid påminna mig om min vän uppifrån norr. Jag älskar Dig, Babbi!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “Jag är blondin”

%d bloggare gillar detta: