ante omnis mea familia

Jag är ju en STARK kvinna..!

Ikväll har jag ”bara” Phini hemma. Han
älskar och uppskattar dessa ”one-on-one” stunder med mig. Och han vill alltid hjälpa till. ”Mamma sluta nu och jobba” sa han när jag skrubba köksbordet. ”Sluta städa! Du jobbar så hårt alltid!” sa han. Min lillstora kille.
Han ville brygga kaffe åt mig och jag guidade honom genom processen. När han sen skulle måtta upp kaffebönorna är han superkoncentrerad och räknar högt. ”Eeeeen… Tvåååååå…. Treeeeeee…. Fyyyyyra!”. Jag såg storlekarna på måtten och sa att det kommer bli starkt, det där kaffet. Och underbara ungen kläckte ur sig ”Men mamma, du är ju en stark kvinna”. Så logiskt?
Nu längtar han tills jag sätter mig bredvid. För vi ska MYSA.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Jag är ju en STARK kvinna..!”

%d bloggare gillar detta: