ante omnis mea familia

Jag är så jävla pinsamt KASS på singstar!

Godmorgon! Jag vaknade på soffan med knallrosa naglar, ett svullet öga med utkletat smink och brännsår mellan pattarna och blåmärke lite varstans som jag inte kan placera hur de hamnade där. Jag antar att jag måste ha haft jävligt roligt igår? Jag lyckades i alla fall trolla bort mitt svullna öga med smink och det var nog ingen som märkte det. Idag är det dock värre, men det visste jag att det skulle bli. Och ännu värre kommer det att bli inom de närmsta dagarna. Ni får följa den historien på Bilddagboken.

Vi sjöng Singstar hemma hos Lotta och videoklippen som togs med min mobil var.. informativa, i morse. Jag kollade igenom klippen och skrattade för mig själv och undrade hur jävla bäng jag egentligen är. Men fan vad jag bjöd på mig själv, som alltid. Har jag ingen skam?! Nej!
Jag tog med mig Josefin & Malin och vi åkte med Emma till Lotta. Emma drack kaffe och jag drack Baileys Coffee och vi tjejer skålade med Tequila Rosa. Det dröjde inte länge innan min nya snygga kofta åkte av och vi tjejer jämförde silikonpattarna och klämde på varandra i ren nyfikenhet. Ja, killar – sånt KAN hända på en tjejkväll. Synd att ni missar allt sånt!
Det finns massor av bilder i olika album på facebook och bilddagboken och några av er följde kvällen och natten as we went along.

Vi drog in till Breeze och taxichaffisen trodde nog han hade dött och hamnat i himmelriket när han plockade upp 6 fulla tjejer som alla var minst lika fula i munnen. Han gjorde massa konstiga läten och jag undrar varför i helvete vi inte fick rabatt med tanke på de fantasierna vi förmodligen satte i hans huvud.

Det blev mycket dans på Breeze och EN drink för min del. Som jag kanske inte egentligen behövde. Och som alla andra gånger träffar man alltid nån man känner. En kyss här, en hand på arslet där och sen massvis av kramar. Det slog mig ganska snabbt att det är jävligt lätt att få till det (newsflash?!) om man vill, även om det mesta kändes fruktansvärt slibbigt. De flesta killar var ”på” som fan, men å andra sidan var nog jag det också.

Jag och Malin åkte hem ganska tidigt. Hon hade redan sagt att hon förmodligen ville åka hem runt 03 och jag ville inte släppa iväg henne ensam så jag åkte med henne hem. Vi fick skjuts av Richard, som jag brukar jobba med på Sommarrocken och ”K” hängde med i bilen. Det var lustigt, att stöta på ”K” med tanke på historiken. ”K” är ju egentligen inte min kompis, utan..

Nåja. Jag pratade i telefon med Lotta när jag var hemma och smsade lite med andra och däckade i soffan med ett glas mjölk bredvid mig och en halväten macka. Varför blir man alltid så jävla hungrig och sugen på att trycka i sig när man har druckit?  För att kompensera av all vätska man fått i sig?

Nej jag är inte bakis. Blir sällan det. Lite hängig bara men ögat är jobbigast just nu. Det blir i alla fall inga dejter inom den närmsta framtiden.  Haha!

Jag bjuder på lite bilder från kvällen!

    

Satan, NU börjar huvudvärken komma..
Så dags nu, lite efter lunch.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Jag är så jävla pinsamt KASS på singstar!”