ante omnis mea familia

Jag är SÅ stolt!!!

Leo har inte skällt på en annan hund på omkring 3 dagar. Nästan så jag undrar om han är deprimerad eller sjuk när han lugnat sig så dramatiskt.
Från att göra utfall mot alla hundar han ser eller hör, där jag fått hålla tillbaka honom med bägge händerna i halsbandet och han står på bakbenen och går igång helt tokigt – till att, som idag, gå förbi en trädgård med buskar och en schäfer betydligt större än honom som skäller hejvilt på Leo – som nosar lite men går vidare?!?
Och likadant gjorde han när en stor boxer skällde på honom med bakom buskar.
Och inte en enda hund idag har han helt tokigt försökt att slita sig fram till. Eller skällt.
Som en helt annan hund sen jag fick honom och det är så skönt!!

Ni kan inte ana så stolt jag är över honom!! Han är SÅ duktig!!!

55.64735113.202611

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Jag är SÅ stolt!!!”