Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 tankar om “Skyddad: A

 • Anna

  Ja jag vet inte vad man ska skriva.. Det är svårt det där.. Ska ni va tillsammans? är ni bra för varandra? Ja det är ju massa frågor som måste få svar… Hoppas bara det blir det bästa för dig och barnen….. *hart*

 • Ellen

  Här kan ingen ge dig svaren, du har dom bara själv, inom dig. men förbannat ärlig som jag är så tror jag det är förbannad tunn is med stora sprickor i redan innan det börjar töa…farligt. Jag hade aldrig ens tänkt tanken på att kliva ut där och sen veta att man med största sannolikhet kommer dö.

  Men hey, jag känner inte dig irl, jag tolkar bara utifrån bloggsfären så…

  Följ ditt hjärta, men gör det jävligt långsamt!

 • MaddeMad

  Hey hun!
  Hur vet du att d e din ängel som sa det & att din demon som sa det andra?
  Lev ditt liv som du nu har det. Han kan vara en acessoar i ditt liv! Ngt du plockar fram när du känner för det…
  Gå i snigeltakt & ta allt sakta…
  Vänta in EFTER ”smekmånaden” & känn då efter…
  När d gäller hans dotter så har du tyvärr inte så mkt val :/
  Han har ansvar för ALLA sina barn, iaf en riktig man har det…
  Jag hoppas att d löser sig till det allra bästa för inget mindre än d bästa är gott nog för dig & pojkarna *hart*
  Ni förtjänar all kärlek, lycka & harmoni som livet kan ge er *kjerlek*
  Hoppas att W kan ge er d…
  *harrt*

 • MaddeMad

  Se det såhär vännen….
  Ge han en chans… Blanda inte in barnen.
  D e en win or loose situation men egentligen en win win situation till dig.
  Funkar det så har du din kompletta familj.
  Funkar d inte så får du äntligen din avslutning, lägga ett lock på med vetskapen att d e över för alltid & sen gå vidare..
  Då har du gjort ditt & kan med lättat hjärta veta att du har försökt allt & problemen e inte hos dig…

  ”Been there & done that!”

 • Andie

  Följd ditt hjärta, tänk på dina pojkar i första hand.
  Men för att vara ärlig så var min första tanke en helt annan och det var lägg benen på ryggen och spring. Men jag har ju bara läst din blogg även fast du är väldigt privat i ditt sätt att skriva så känner dig inte i verkligheten och det är bara du själv som vet hur du vill att ditt liv ska utvecklas.

  Men vill du verkligen göra det här så ta det försiktigt.

  Kram

 • saija

  Oj vilken jobbig situation du hamnat i nu då…

  Ska jag vara ärlig så kände jag -Neeej! INTE bra alls!
  För jag vill inte att du blir sårad igen, för ärligt talat så tror jag inte alls på Dickhead. Han har för mkt problem själv för att kunna gå in i ännu ett förhållande, tror jag.

  Men som de andra säger, så tycker jag ändå att du ska följa ditt hjärta och TA DET LUGNT!

  Hoppas att du fortsätter att skriva och berätta hur det går!

  Kram Saija *harrt*

 • Mittlivsomjag

  Åh herregud Maddis…
  Du vet vad jag sagt om den här relationen. Jag förstår att du inte orkar kämpa emot dragningskraften mer…

  Om du kan. Ta det stegvis. Behåll ditt liv, håll honom på armlängds avstånd tills han accepterat ”den nya du” fullt ut.
  Gör klart att om han skall ha dig, får han hela dig. DU med ditt nya liv. Försök att inte ge upp dig själv.. Jag gör samma misstag själv.. Jag vet hur lätt man gör det för kärleken.

  Lycka till.. ingen annan kan leda dig rätt i detta förutom du. *hart*

 • Annagr

  neej….nej, nej nej….hur många chanser har du inte redan gett honom…?? Allt han har utsatt dig för? Nädu Madde….du håller på att begå ett misstag…igen… :(

 • Martina

  OK, detta kommer låta hårt kanske och jag känner dig inte på riktigt men min första tanke var hur kunde du vara så jävla dum?
  Måste säga att den fortfarande är så. Det är dags att gå vidare. Han har sårat dig och dina barn.
  Vad tror du du dina barn säger när han plötsigt kommer in i deras liv igen? Vad ska de tänka? Hur ska de klara av humörsvängningarna?

  Jag tycker det är vidare för dig att gå vidare, för din egen skull och för dina barns skull.

 • sandra

  Vissa människor är oemtståndliga, såna som man alltid älskar. Dom man inte riktigt kan släppa taget om.
  Men du följde ditt hjärta, eller hur?
  Och när vi pratar om The Secret så innebär det ju att du kan bestämma över ditt eget öde.
  Och det är kanske det du är på väg att göra.
  Jag är en sån människa som alltid vill följa mitt hjärta, och hur dumt det än låter så försöker jag alltid göra det *hart*

 • patruska

  gör det inte för guds skull. du vet, jag vet, alla här vet nog hur det kommer sluta. ja det är fakiskit min mening. du är en vuxen kvinna jag känner inte dig osv men detta var dom orden som ekade i mitt huvud under tiden jag läste inlägget.

 • Sarah

  Gå på din känsla i detta, hela vägen, så blir det rätt.
  Vackla inte det minsta, utan bara kör på.
  Du vet själv.

 • maria malmgren

  Tack för att du låter mig ta del av ditt innersta …., men jag håller med emma till viss del.. men en annan del av mig säger ..vääänta… du och pojkarna har byggt upp en trygghet i er vardag .. som ni klarar av .. vad kan hända om denna tryggheten raseras för pojkarna… dem har säkert många frågor till W .. kan han svara på dem?

 • Glory

  Följ ditt hjärta, går det så är det bra men inte på bekostnad av dig själv eller barnen.
  Inte utplåna den du är idag för du är jävligt stark i dig själv.
  Kramar

 • Frida

  Oj, känns lite tveksamt efter vad man fått läsa förut men hoppas det slutar bra hur det än går. Jag skulle nog vänta med att låta han träffa pojkarna igen tills ni är helt helt helt säker på att ni kan få det att funka iaf.
  Kram!

 • dizzy

  som jag sa! kanske inte tycker om det du gör men jag står vi din sida vad du än väljer att göra med W. men det e du ska känna efter om du känner att du inte kan leva med han! e det då värt att leva med han om han tar ditt! liv! du e inte här för ge han liv det ska du ge dina barn,,,

  jag tycker du förtjänar en kärlek som är om att ge liv åt båda inte på ena hållet! jag tor den kommer när du är redo!

  vad du än väljer e jag här! ålskar dig så

 • Marie

  Mastigt inlägg… Jag vet inte riktigt, jag är rätt kluven. Bara du vet vad du ger dig in på och att du vet vad du får, han är som du säger, antagligen inte samma person.

  Men känns det rätt för dig och pojkarna , då är det rätt. Kram!