Jag bjuder på mig själv

"Mamma, kan du köpa batman-solglasögon till miiiiiiiiiiiiiiiiiig?" har mina barn tjatat en vecka.
"Ja, om jag hittar några så köper jag, okay" var svaret de har nöjt sig med. Laaiti tjatar bara för att brorsan gör det – han bryr sig egentligen inte ett piss.

Men så var det faktiskt så när jag hade trettio minuter till övers igår att jag hittade solglasögon på KappAhl. Det fanns coola solisar med döskallar som JAG hade valt men nu var det batman som gällde. Since when gillar de BATMAN?! Jag trodde inte ens de visste vem Batman är..? Morsan hänger inte med. Jag hittade inga solisar med batman men däremot coola spindelmannen solbrillor som jag var bergis på att de skulle tycka om ändå. Väl vid kassan påpekade expediten att det hade ett erbjudande om "ta 3, betala för 2" just för accessoarer för barn.
"Det är shit the same, jag har bara två barn" svarade jag.
"Ja, men du får alltså en tredje sak GRATIS" trugade expediten.
"Jaha? Men jag behöver inget annat. Det är bra så, jag nöjer mig med detta" var mitt slutliga svar. Expediten tyckte nog jag var galen som tackade nej till något gratis, men ärligt, kan ni föreställa er om jag köpt 3 saker och gett två av sakerna till en av pojkarna men bara en sak till den andra? Kan ni föreställa er vilket HELVETE JAG HADE FÅTT?! Skulle jag utsätta mig själv för sådan TORTYR?!  Fuck that! Rätt ska vara rätt – de ska få lika och därmed basta. Men nu i efterhand slår det mig att jag faktiskt har vänner som har barn som kanske också skulle gilla ett par sådana solglasögon. Nåja – jag är som en apa, jag tänker bara i ett led.

<KENOX S630 / Samsung S630>

De fick stanna uppe en stund extra men det dröjde inte länge förrän Phini sa att han var trött och ville gå och lägga sig. Så det borstades tänder och pojkarna nattades till lite vaggvisa a lá missmaddis och nu mina vänner, ska jag bjuda på mig själv. Tyck vad ni vill, mina pojkar uppskattade det i alla fall..

Så här ser det ut vissa kvällar när pojkarna nattas. Ursäkta att det är så mörkt. Lyssna noga vad Phini säger till mig i den första videon.

 

missmaddis vaggvisa

Trollmors visa a lá missmaddis – "O aj, aj, aj, aj puss"

Du gillar kanske också...

16 svar

 1. MittLivSomJag skriver:

  Muahaha bjuda på sig själv är KHUNG! Mera skånska vaggvisor till folket!! *clap*

 2. MittLivSomJag skriver:

  För övrigt var jag jättenära att löpa de där brillorna till dina killar i det där paketet, men var inte säker på om de redan hade :)

 3. Jessica skriver:

  Du kunde ju faktiskt tagit ett par till och gett till nån kompis barn

 4. Caroline skriver:

  Haha mycket bar vaggvisor måste jag säga *clap*

 5. Emma skriver:

  Hihi, åh vad gulligt! Bra vaggvisor. :D Skånska! *rock*

 6. Sandra skriver:

  Va mysigt att ni kör med vaggvisor :)

 7. Sarah skriver:

  *kjerlek* det osar massor med *kjerlek*

  Tror visserligen inte du skulle kunna vinna idol eller något, men vaggvisor är du en jäkel på :D

 8. Matilda skriver:

  ”var rolig du är mamma”.. Såå gulligt :) *hart*

 9. Josefine skriver:

  Hihi vad mysigt avt sjunga puss istället för buff. *yay*

 10. Lotta skriver:

  Karaoke på hb nästa….

 11. Anna skriver:

  Världens bästa mamma… *rock* *kjerlek* *blomma*

 12. TuffLoysan skriver:

  Men.. vart tog dialekten vägen, i den andra filen? Så himla kul med såna här inlägg, där man inte bara behöver läsa =)

 13. Tale skriver:

  Nice sun glasses! StoreBråk has a pair just like them. Spiderman is never wrong!
  But you should really have taken 3. Or doesn’t Swedish sun glasses have the same ability to disintegrate into nothing when ever they are left alone???

 14. Mattias skriver:

  Va underligt o höra dig sjunga när dialekten försvann =P

  Sjung för mig? *blomma*

 15. Morrica skriver:

  Jag undrar om de inte räknat ut att de flesta som har två barn har svårt att motstå ’gratis’, men drabbas av samma tanke som du: en till den ena, två till den andra går inte. Därför har handlaren räknat ut att du ska köpa FYRA och få två saker gratis, och vips tjänade handlaren dubbelt så mycket. Tror jag.

 16. Therese Anerland skriver:

  Så gulligt. Du borde ha en världens bästa mamma tröja *kjerlek*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com