ante omnis mea familia

Jag blev hyllad i en blogg

Alltså. Jag har sällan känt mig så uppskattad och älskad som i morse.

Jag gick upp, fixade kaffe osv etc, och allt annat skit jag gör på morgonen. Alla barnen sov, klockan var runt 9. Ja – de sov. Alla 6. Ska vi ta och diskutera hur skönt det var? Eller ni kanske förstår ändå?

Jag loggade in på Facebook, skrolla snabbt igenom och ser mitt namn nämnas. Min kusin Lizette.

Ni som läst bloggen förr vet vem Lizette är. Min kusin, min bebis, min syster, min bästa vän, min familj. Lizette. Henne som jag känt sen dagen hon föddes. Henne som jag känner utantill in och vice versa.

Hon skriver hyllningsinlägg i sin blogg. Där dedikerar hon inlägg till de människor som hon älskar och som är viktiga för henne. Jag läste inlägget till hennes pappa, inlägget till hennes syster osv. Idag skrev hon ett inlägg om mig.

Jag blev helt mållös. Helt stum. Vad svarar man på det..? Där hon skriver hur hon älskar mig och varför. Jag blev fan rörd!

Så ja, jag skriver ett inlägg om ett inlägg kan man tycka. Men jag vill ju dela med mig.

Så jävla hemsk som vissa påstår att jag är, kan jag väl ändå inte vara då?

Läs inlägget i Lizettes blogg här; http://www.devote.se/lizettelanden/hyllningsinlaegg-kusin-maddis-31179700

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Jag blev hyllad i en blogg”

%d bloggare gillar detta: