ante omnis mea familia

Jag blev spådd.

Jag spådde mig nyss- för skojs skull och det är nästanm skrämmande hur det känns rätt.. med tanke på att det var en internet-spå-dig-själv-site.  

Frågan ”Kärlek & Relationer” fick jag upp detta:

Ditt utgångsläge:
Stjärnan (17): Stjärnan är din inre visdom. Drar du detta kort i meditation står det för att du har släppt det gamla och ser dig själv på ett nytt sätt. Det står för helande och att bli healad. Hopp och inspiration finns här och det kan vara bra kanske att ta till att skriva, måla, vara kreativ och detta kan komma till en helt plötsligt. Kortet visar också en stark intuition och kontakt med andevärlden, men också kontakt med människor över avstånd, kanske internet.

Möjligheter och risker:
Den hängande mannen (12): Detta är ett kort som visar att man är passiv och kanske gör sig till offer för en yttre situation. Man ställs inför att ge upp något för att få in något nytt, som kanske betytt mycket i ens liv men som man nu måste släppa taget om men som man inte riktigt är beredd att göra. Kortet kan också visa att du står för en ny viktig utveckling i ditt liv och att du går in i en inre kunskap. Drar du detta kort så står det för att du måste släppa taget, städa upp och göra dig av med gammalt. Det kan vara människor, vänner, relationer, materiella ting dvs du ska släppa taget om det som du inte längre behöver, det som inte längre ger dig något eller tankar och det du är rädd ska hända om du går din egen väg.

Det som kommer:
Månen (18): Detta kort står för intuition, drömmar, känslor, bli guidad av drömmarna och här har du kontakt med din mediala förmåga, osynliga, känsla och aningar. Får du upp detta kortet kan du använda dig av meditation och inre vägledning. Kortet kan också visa att man riskerar att styras av sina känslor för mycket

Right on.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Jag blev spådd.”