Jag delitade mr x

Mamma ringde direkt efter radiosändningen igår och det första hon påpekade var hur nervös jag lät. Och det är mamma ju, hon känner mig och vet hur jag pratar i vanliga fall. Så jovisst det kan stämma. Det kändes lite besynnerligt att prata i telefon med en främling om saker man egentligen inte pratar om, ungefär som hos alla mina psykologer i mina yngre år – och  veta att det i samma sekund sänds på radio för hundratals främlingar att lyssna på. Vad är egentligen skillnaden från min blogg..? Kanske för att jag har mer kontroll här. Vill du lyssna? Programmet ligger på internet de närmsta 30 dagarna. Mig kan man höra på "del 2". Klicka här. 29 minuter in i programmet.
Och jag som just hade återhämtat mig från att se mig på tv, haha. Och trots att jag försökte göra lite reklam för min blogg verkar det inte gjort någon skillnad i min statistik haha.

Dizzy hade med sig Sims 2 igår som jag installerade och jag vet hur det alltid slutar. Jag fastnar. Men denna gånge lyckades jag slita mig från datorn vid 00:30 när jag just hade gjort en simmare jag kallade maddis, en "mr x" som jag gjorde två söner med – Phini & Laaiti sen tog jag den där "mr x" och delitade honom. Vad ska jag med honom till..?

  I morse var det fotograferingsförberedelse här hemma. Jag lyckades övertala Phini att ha slips på sig för det var ingen populär tanke. Föds pojkar med den instinkten att de absolut inte vill ha slips på sig? Men när han väl hade fått det på sig blev han faktiskt ganska stoilt ocvh tyckte om dem. Sen färgades det hår. Det var egentligen inte min idé men jag kompromissade lite, han hade ju skjorta & slips så klart att mohowken kan vara blå. Laaiti blev fin med sina klädder och hans hår färgades i både blått och svart. Om det håller fram till fotograferingen är en bra fråga.

<KENOX S630 / Samsung S630><KENOX S630 / Samsung S630>

Jag har inte suttit ner med min lilla lappis ännu för att lära mig någonting om den ännu men pratade med en killkompis igårkväll som rekommenderade ett USB minne för att föra över grejor. Så slipper man allt det där med nätverk. Smart thinking.

Idag är det för övrigt jobb som gäller och jag ska ha lärlingen bredvid mig som är i Skåne denna veckan. Jag slutar i lagom tid och ikväll  har jag en vän över som jag ska sätta mig ner och prata med.

Så är det.

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Jessica skriver:

  Jättestiliga pojkar :)

 2. Emma skriver:

  Dom blev jättefina :)

 3. susanne skriver:

  hej!
  jag tyckte du var jätteduktig igår i radion! dock tycker jag programledaren var sämst, men det är ju en annan femma! =)

 4. Nilla skriver:

  Nu har jag medr lyssnat…Du sa så himmla bra saker som verkligen stämmer o jag kunde själv känna igen mig i en hel del saker… :I

 5. Incka skriver:

  Stiligt med slips! :)

 6. Jasas skriver:

  När du ger ut din bok så kommer jag vara en utav de första som köper den. Tycker det är så otroligt intressant att höra om ditt förflutna, lika kul som jag tycker det är att följa ditt liv IDAG!

 7. Martina skriver:

  Mycket stiliga blev dem!

  Ang. usbminne, Claes olsson säljer billiga. Tror jag såg ett nyss på 4gb för typ 50 kr!

  <3 claes olsson

 8. Andie skriver:

  Det blir säkert en jättebra fotografering ska du se! Och lycka till med både lärlingen och laptoppen.

 9. Anna skriver:

  Korten kommer bli super fina ju.. Dina killar är ju såååå söta och tuffa… *rock* *kjerlek*

 10. ninna skriver:

  lika charmiga som alltid – urgulligt med slips :D

 11. Therese Anerland skriver:

  Killarna blev ju jätte fina *kjerlek*
  Det kommer att bli toppen kort på dom.

 12. Lotta skriver:

  spelar ingen roll vad dom har på sig.. dom e världens sötaste pojkar.. efter mina då så klart hehe.

  Du gjorde det bra på radion även om du vart nervös *note*

 13. becky skriver:

  Vilken läcker dialekt du har:D helt förälskad i den. *yay*

 14. Classe skriver:

  Hej Maddi.
  TV och radio.. Det verkar vara full fart hos dig nu. KUL, och skönt att höra din mysiga skånska igen, det var allt för länge sen. Grabbarna ser ut att vara i toppform vilket oxå gör mig glad.

  Hörs vi gör.

  Kram

 15. hilea skriver:

  Jag hörde fatiskt dig på radion när jag va på väg frå sthlm och tänkte att jag måste gå in på hennes blogg och kolla lite, men fanns inte tid förrän nu, men bättre sent än aldrig=)

 16. hilea skriver:

  länkade till din blogg i min. hoppas det vaok.

 17. FantasyMoon skriver:

  Läckert värre som pojkarna var klädda. Fattas bara slipsen lite på sne och varsitt nitarmband. Så hade det varit rock med. ;)

  Får komma ihåg att kika in och lyssna.. *bankar skallen*

 18. maria malmgren skriver:

  vilka sööta pojkar..;)…. spelar sims 2 jag med.. har dock bokat sims 3 som kommer ut till våren..;) det kan jag lova är värt att spela.;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com