Jag får väl sälja min kropp.

Nu har jag verkligen bestämt mig.
Jag har grunnat och grunnat (som jag oftast gör innan jag tar beslut) och nu har jag bestämt mig till 110%

Det finns 2 saker på min to-do-lista för mig själv. 2 saker jag vill göra.

1. Tatuera mina ögonbryn.
Jag har noppat de alldeles för tunt de senaste 15 åren så de växer inte ut mer. Finns inga hårsäckar. De är alldeles för ljusa också. Så jag vill hitta en fenomenal van kostmetisk tatuerare som kan göra det snyggt och till ett rimligt pris. Om ni kan rekommendera någon i mitt område (Skåne) så vore jag tacksam.

2. Laga/sy ihop mina örsnibbar.
Mina lobes var uppe i 26 innan mitt vänstra blev inflammerat och delade på sig. Jag är väldigt duktig på att ge råd men dålig på att följa mina egna råd, så jag vet att det är mitt eget fel.
Jag har dock inte bestämt om jag ska sy ihop de helt (vanliga hål i öronen) eller sy ihop så att jag ändå kan ha mindre tunnlar. Det är ju ändå min stil, det är ju jag.
Jag känner till studion ”Anatomorph” i Malmö som utför denna procedur. Om de finns kvar dvs. Om ni känner till någon och kan rekommendera någon i mitt område (Skåne) så gör av er.

Jag vet att allt detta kommer gå på en del tusenlappar men det kan det vara väl värt. Om jag inte lyckas spara ihop så kan jag komma att sälja min kropp till högstbjudande. Om inget annat kan man ta reservdelar från den. En lever eller en njure eller nått. Det kan det vara värt!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Mona skriver:

  Vet vad du tänker men jag tar gärna dina tuttar, om du nu ska sälja av lite delar ;)

 2. Maja skriver:

  Red Nails i Kristianstad har en duktig kosmetisk tatuerare, har ingen aning om priset dock.

 3. Nora skriver:

  Jag känner en tjej som jobbar som magdansös och har tatuerar sina ögonbryn rätt många gånger och varierat former. Hon har en del inlägg o info om det på som blogg selinasevil.se det ser bra ut på henne tycker jag :)

 4. Frida skriver:

  Har inte hört något på fyra dagar, hoppas att du inte har alltför ont! Kram

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com