Jag fick EN dag! En ljuvlig dag!

Det svängde alldeles för snabbt för min liking. Igår hade jag en FENOMENAL dag. Jag hade inte ont och var full av energi och fick gjort mer än på länge här hemma. Dammtorka, dammsög, moppa, rasta hund, bada hund, laga middag, fixa disk, bada, sminka mig etc. Mådde som en drottning!! Och eftersom jag inte hade ont och hade dessutom energi så var humöret på topp.

Idag är jag mer än energifattig. Trött som ett as, yr, illamående, skakig. Inte så värst ont i magen (lederna är samma skit) men känner mig fruktansvärt sjuk. Har varit på väg att säcka ihop några gånger idag, då det svartnat för ögonen. Vet inte vad det beror på men jag skiter faktiskt mest i varför. Om det ska vara varannan dag så är jag nog nöjd med det!

Jag hade i alla fall EN dag. En dag smärtfri och helt utan smärtlindring. Det har inte hänt på länge. Jag försöker leva på den känslan. Så jävla ljuvligt det var!

Mamma hämtar Kaeli på dagis och jag bad henne att ha tösen nån timme så jag kan försöka samla kraft att klara av resten av dagen med middag & disk & bad av barn ikväll. Jag fick i alla fall ordnat mina måsten i morse som innebar att lämna Kaeli på dagis, rasta hunden, ta Phini till tandläkaren, hämta ut både Laaitis och mina mediciner, handla på ICA – men sen tog det stopp med råge och jag försvann in i dimman en stund och däckade på soffan ett tag. Vaknade till, åt några smörgåsrån och var tvungen att lägga mig igen.
Längtar tills Magnus kommer hem från jobb – jag behöver hans pussar och kärlek.

20130806-151440.jpg

20130806-151447.jpg

20130806-151454.jpg

Lever på tanken om hur jag mådde igår med hög musik mest hela dagen när jag gick omkring och städade. Och där jag satt vid köksbordet och sjöng för mig själv under tiden fläskpannkakan växte i ugnen <3
Sådana saker betyder så mycket för mig. Att bara få må bra. Vara smärtfri.
Lyssna på musik. Sjunga tills rösten brister och sen körsbäret på hela denna kakan som kallas mitt liv är när min älskade kommer hem och det första han säger till mig innan jag ens får ett ”hej” är ”Va snygg du är!”
Sen får jag möta hans mjuka läppar och jag påminns om varför jag älskar Magnus så fruktansvärt mycket.
Jag lever på den tanken och vill minnas den känslan. Då mår jag bättre!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Johanna B skriver:

  Framsteg!:D

  Håller tummarna att du får MASSOR av såna fantastiska dagar framöver!

 2. Soya skriver:

  Fler såna dagar!

 3. Malin skriver:

  <3 Du är värd det allra bästa <3

 4. Maja skriver:

  Du tog nog ut dig lite för mycket med tanke på allt som varit på sista tiden. Men du hittar snart balansen och får fler bra dagar :-)

 5. Wousch skriver:

  :sun: fler soliga dagar till din kropp och själ önskar jag dig! :heart:

 6. Dessan skriver:

  Vet du, det är skitofta jag tycker att det är uselt att jag inte bara kan gå över till dig och dricka kaffe och röka med dig.

  Jag hoppas att du får fler bra dagar nu, du förtjänar det :-)

 7. Frida skriver:

  Åh vad jag hoppas med hela mitt hjärta att du får fler smärtfria dagar framöver! Du är verkligen värd det. Som trogen följare så måste jag bara säga att jag beundrar dig för att du orkar, även om du inte har så mycket att välja på. Du är så jävla fantastisk, må gott fina du! :heart:

 8. Jeanette skriver:

  Underbar dag! Och njut av ledigheten nu :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com