Jag fick på käften och blodet sprutade

Idag blev en riktigt bra dag och kvällen återstår och jag är säker på att det blir perfekt! Boetie Laaiti övernattar hos mormor, det är hans tur eftersom Phini fick övernatta där igår. De ville sova över själva så de fick turas om. Och jag tror att det är nyttigt för pojkarna att få vara ifrån varandra lite och rås om en och en ibland.

Vi hämtade upp Phini runt lunch sen var vi ute och lekte ett tag med barnen. De verkade inte så pigga på att vara ute idag så det fick bli en snabb runda i alla fall, innan vi gick till ICA och handlade.

Vi tog det lugnt här hemma en stund och Martin och jag satt i soffan och skojbråkade som vi brukar. Vi nyps, nafsar, boxar och ger varandra lavetter. Och just som jag hade bockat Martins fingrar skulle han ta en kudde och slå mig med, men det råkade bli så att han slog mig rakt på käften med knytnäven och jag kände hur mina ögon tårades och hur det rann till i näsan. Det sprutade blod. Martin fick lite småpanik när han insåg vad han hade gjort av misstag och sprang för att hämta papper till mig där jag satt, med handen under huvudet och blodet som rann ner över mig. Jag sprang in på toaletten och hann droppa blod lite överallt och Martin kom snabbt efter med en påse is som han ville jag skulle lägga över näsan. Vilken ångest han hade, som han skämdes.. Men jag gråter inte för det minsta lilla, jag kan ta det och jag sa till Martin: Ger man sig in i leken får man leken tåla.

DSC01910 (Medium)              DSC01931 (Medium)

DSC00748 (Medium)               DSC01921 (Medium)

Efter den historien blev det middag – pasta med en god köttfärssås med massa oregano och vitlök. Och nu har vi lämnat Laaiti och ska mysa i soffan med Phini. Film & chips, here we come!

Fler bilder från dagen finns på bilddagboken.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Matilda skriver:

    Det är helt sjukt hur underbart söta dina barn är.
    But hey, har man en sån snygg morsa så är det väl en självklarhet! ;)

    *harrt*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com