ante omnis mea familia

Jag får banta min TV

Det stod mig ganska klart igår att jag behöver en slagborr för att få upp dessa ramarna på betongväggen i vardagsrummet. Jag skickade sms till Emma och undrade om de hade en sådan. "Vad ska du med den till" undrade hon. Och i min värld får dumma frågor dumma svar så jag skickade tillbaka ett "Onanera".

Någon timme senare var de här & lämnade av borren med skruvar och pluggar och allt jag behöver för att få upp bilderna på väggen. Jag hade inte förväntat mig att de skulle ila hit så fort de kunde men jag kan inget annat än att vara tacksam.
Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och det var intressant med en mans input om alla mina tankar och jag tänka mig hur Emmas sambo kände sig ställd mot väggen då han fick plötsligt stå till svars för alla mäns beteende sedan århundrade tillbaka med mina "Du som är man, VARFÖR GÖR NI SÅ?!"
Det står mig klart att alla män är inte likadana men jävligt lika.
Innan vi visste ordet av var klockan halv ett på natten. De säger ju det, tiden går fort när man har trevligt och det kan jag nu intyga. Tack Emma & "Flisan".

Så idag när jag kommer hem ska min pappa vara här och utföra det som män gör bäst – fysiskt arbete. Jag är kvinna och får därmed automatiskt ett slippa-ur-fängelse-kort.

Och med de nya ramarna har jag plötsligt börjat fundera på möblering i vardagsrummet. Undrar om jag borde köpa nya möbler eller om det är bra som det är. Jag vill i alla fall ha en ny TV bänk men jag hittar ingenting som passar. Jag har 32" widescreen av den mindre platta varianten och den är något så löjligt djup. Alla TV-möbler idag görs tydligen enkom de smalare varianterna. Det är fett diskriminerande.. allt ska vara mindre och mindre och smalare och smalare. Jag kanske tycker om min korpulenta TV..? Finns det ingen BIB (Big Is Beautiful) avdelning för överviktiga TV apparaturer?
Eller så får jag banta min TV – sälja den och köpa en plattare variant. För det blir i alla fall lättare att hitta en TV bänk till den.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Jag får banta min TV”