Jag gjorde en missmaddis!

Vilken dundertabbe jag gjorde.
Vilken miss!
Jag gjorde en missmaddis. En sån sak som bara jag kan göra.- Jag är fan så blåst att där är tvärdrag mellan öronen!

Jag har nyss skaffat ett nytt kontantkort till Phini eftersom det andra hann avaktiveras för gott eftersom han la mobilen åt sidan. Nu skaffade jag ett nytt för att jag tycker det är bra att han har en mobil och vi kan nå varandra när han är ute och leker. Vi har Halebop bägge två och ringer varandra gratis. Han har kontantkort och jag har ett abonnemang, som jag skaffade i fjol.
Sen är ju iphone så bra med appar. Och Halebop har en app där man kan kolla sitt abonnemang, hur många sms man har kvar, vad saldot ligger på osv. Sen kan man dessutom, när man kopplar in sitt VISA, fylla på någons kontantkort så jag tänkte testa den smidiga funktionen.

I vanliga fall när man köper något på en iphone kommer det upp en ruta där man ska bekräfta alla köp (Är du säker på att du vill köpa detta, JA/NEJ)  men inte i Halebops app då köpet gick vidare bums utan att jag kunde göra något.  Jag satt och skulle lägga till hans nya nummer, och skrev in numret & klickade på “Utför” som i min naiva tro att det betydde “Utför lägga till nummer”men såg inte att det lades till nånstans varav jag försökte igen och då hade jag plötsligt laddat med 600 kronor á 300:- åt gången eftersom det är den förinställda summan. Och snacka om paniken.

Vad i helvete! 600 jävla spänn på en sjuårings mobil!? Finns inte en chans!! Nog för att jag är generös men 600:- går jag då dan inte med på!

Så jag mailade Halebop och idag fick jag svar “Hej!  Vi kommer att dra av 600 kr från saldot på 076*** och sen betala tillbaka pengarna till ert konto. Ha en trevlig dag och välkommen åter! Hälsningar Mikael
Halebop Support”

TACK & FUKKIN LOV!
Idag älskar jag Halebop!

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Lats skriver:

    Men….så gulliga sms du får av honom! Det är väl värt varenda krona! :cell:

  2. Martina skriver:

    Superservice måste jag säga!

  3. Kattis skriver:

    Älskar företag med god kundservice! Fantastiskt :) heja halebop

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com