ante omnis mea familia

Jag gjorde Möllan

Jo jag kom iväg igår, trots allt. När jag väl hade bestämt mig för att skita i tvätten och vänta med disken. Man behöver ju faktiskt inte alltid göra alla ”måste”. Det blir ju bra ändå.
Jag kom dit jag skulle försenad efter att jag förberett de alla på att jag inte kommer i tid. Jag njöt av att vara ensam hemma, ta ett varmt skumbad med badsalt i och tog min tid utan att stressa. Jag hade musik igång under tiden jag gjorde mig i ordning och trivdes som fisken i vattnet i mitt eget sällskap.

 Jag hade köpt en rökelsehållare till Katti och två paket rökelser från Agora. Jag är av ideologin av presentval är att man ska köpa något som man skulle vilja ha själv, som man själv tycker om. Kunde det blivit bättre än så? Katti blev glad och uppskattade presenten.
Vi hade trevligt tillsammans, drack och var glada. En av våra vänner, Tessi, är glad för shots. Och när man dricker olika shots, efter varandra, kan man bli.. lagom påverkad. Inte sådär att man märker på en gång att man kanske borde tagga ner på drickandet, nej. Det slår en senare. Senare, då man faktiskt hunnit dricka den mängd man brukar utan att bli as-kalas utan att räkna in de förrädiska shotsen. Och jag brukar inte dricka mycket shots.
Som vanligt brottades det en del, dansades en del och skrattades högt. Det var en väldigt blandad umgängeskrets vilket jag alltid tycker är intressant.

Vi åkte in till Malmö i två omgångar, körda av en gemensam väns lillbrorsa som fick sitt körkort för inte så länge sedan. Jag åkte med i första turen och destiantion MÖLLAN väntade oss. Möllan. Ni minns säkert vad jag anser om Möllan (se här).
Under tiden som jag, Charlotte och Patrik väntade på de andra gick vi iväg till en bankomat för att jag skulle ta ut cash. För jag såg en Sibylla. Fylle + Sibylla = givet. Jag gick fram till luckan och sa ganska kort ”Eeh, jag ska bara ha en smal, grillad..” varpå tjejen bakom luckan tittade på mig igenkännade och sa ”Du piercade mig så den bjuder jag på!” – Sedär. Maddi, famous in Malmö. Jag fick en GRATIS KORV! Och vi vet alla, att gratis är godast! Tänk att en sådan liten sak kan göra så mycket. Inte att jag fick en gratis jävla smal grillad korv som hade kostat mig ynka 18 spänn.. men att hon faktiskt kom ihåg mig, kände igen mig och på det lilla 18:- sättet, visade en form av uppskattning. Tydligen måste jag ha gjort bra ifrån mig.

När det andra gänget kom till plats drog vi på någon pub på möllan. Där var proppfullt med människor, vi hängde vid baren och läget var lugnt. Björn bjöd mig på en cider och inte långt därefter tog vid taxis till en irländsk pub med live band. Jag kan inte påstå att jag varit på en irländsk pub men jag tyckte om stämningen där. Alla var glada och där var också fullproppat med folk, man fick tränga sig fram. 

Efter en stund började jag känna mig illamående. Riktigt sådär att jag bara måste hitta en toalett snabbt som fan. Jag trängde mig fram och hittade toaletterna varav en utav dem blev mitt hem en stund. Jag fick upp en del av det jag druckit, tittad eupp mot kaklet på väggen och märkte att jag faktiskt såg dubbelt och var fortfarande illamående. Jag ville inte gå ut igen sådär, jag ville inte att mina vänner skulle se mig sådär. Jag har en IMAGE att upprätthålla för fan! Jag lutade mitt arma, då huvudvärksannalkande (maddi-ord) ansikte mot mina korsade armar över toalettstolen och tänkte på alla de gånger mina vänner varit i min sits men sällan jag själv (se ovan – de jävla shotsen). Jag stannade där inne ett bra tag och slumrade till och med till. Va fan….  Jag skakade på huvudet, gick ut och tvättade av mig innan jag gick ut till mina vänner igen som bjöd på mer dricka som jag naturligtvis var tvungen att tacka nej till. För dum är jag inte.
När jag mådde lite bättre hoppade jag upp på dansgolvet och skrek med mina vänner, dansade och sjöng. Sen sprängde huvudet igen och jag satte mig ner en stund innan jag hoppade upp igen. För jag ville passa på att ha kul – när jag hade min chans.

Vi var ett helt gäng som var ute. Några av dem var gamla vänner, några av dem var nya bekantskaper men i sällskapet trivdes vi alla. Vårt avbrott kom när några av mina bästa vänner rök ihop. Det fanns inte mycket vi andra kunde göra efter att vi försökt vårt bästa. Natten slutade då puben stängde och vi hade alla sjungit den sista låten ”himlen runt hörnet” framme vid scenen. En låt som inte alla tyckte om men alla kunde och sjöng med ändå – för sällskapets och stämningens skull.  Vi gick till centralen och väntade på vår skjuts tillbaka hem till Staffanstorp. Well, några av oss, i alla fall. Jag åkte med första turen hem. Klockan var runt 3 när jag var hemma och kände lite att det var en tidig kväll, jag hade kunnat skutta fram till morgontimmarna.

Jag vaknade av min telefon när en killkompis ringde mig och ville att jag skulle komma över och snacka ett tag, med honom och hans flickvän vilket jag gjorde. Hans flickvän följde med mig till ICA, hämtade pojkarna med mig och sen hem till mig och käkade middag med oss. Det var mysigt att få laga mat till någon annan än bara mig och kottarna. Kul att laga mat till någon som inte kastar den på golvet alt. spottar ut den på tallriken igen.

Min summering av gårkvällen var  3 Stjärnor av 5

Uppdatering: Jag såg nyss, när jag publicerat detta inlägg, vilka två ord som helt plötsligt blev mycket större än de andra bland mina taggar i spalten här till höger (festa & supa) och jag vill påpeka att.. mitt liv inte handlar om det – det är faktiskt en mindre del av mitt liv. Bara så att du vet det..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Jag gjorde Möllan”

%d bloggare gillar detta: