Jag hänger ut mina vänner

Ganska nyligen startades en ny blogg.  Bloggarna ifråga är två snart medelålders bitterfittor som gaddat ihop sig. Naturligtvis är de bittra småbarnsmorsor.

Deras första inlägg:

Hej & välkommna till Lotta & Kims blogg!!

Innan vi la upp denna sidan bloggade vi aktivt [hmm] på lunarstorm & sen vi blev uthängda av en person med blogg.se sida å så va vi icke anonyma längre & tänkte nu dela med er av vår vardag med länkar lite hit & dit!! =)

Vi kommer att i största mån inte motsäga oss själva utan ärligt rakt över säga vad vi tycker & tänker!!

Kanske klarar du inte vår äckligt ärliga sanning om hurruvida vi uppfattar saker & ting, släng då in en kommentar så kan vi tillsammans disskutera hurruvida vi tycker så & du tycker annat =)

När en av oss skrivit blogg signeras den med // Kim eller //Lotta så ingen av våra inlägg kommer att vara anonyma!!

Tack för oss & God fortsatt läsning =)

// Lotta & Kim

Det kan ju vara intressant? Och desto mer intressant att jag känner bägge två och har gjort det i några år. Inte bara över internet utan IRL. De bor cirka 20 minuter ifrån mig och vi har druckit kaffe tillsammans och delat hemligheter.

Kim är småbarnsmorsan som jag lärde känna som kund där en vänskap frodades. Hon har funnits där för mig väldigt mycket när jag har behövt henne. Vi har den ultimata vänskapen som är helt kravlös. Jag behöver inte svara hennes sms, jag behöver inte ens svara när hon ringer och det är ok. Ibland kan det gå månader utan att vi hörs av men det gör ingenting, vi trivs med det. Hon har full förståelse för mitt liv som ensamstående morsa och att jag inte alltid har tid och lust att prata med henne. Hon har också ett liv ju. Jag vet var jag har henne och än så länge har hon inte gett mig någon anledning att tro att hon inte är mig lojal och håller mina hemligheter för sig själv. Hon hycklar inte om sina åsikter och delar gärna med sig av vad hon tycker och sådant uppskattar jag, som ni vet. Men desto mer – att hon tar mina åsikter även om det skiljer sig från hennes egna. Hon tycker vad hon tycker så gör jag detsamma – No hard feelings.

Lotta är småbarnsmorsan som är förbannat rapp i käft. Jag har öppnat mig enormt mycket för henne och hon var en av de första som jag vågade berätta vissa saker för. Vi kom på kant för ganska länge sedan där vi tyckte olika om en sak och jag blev förbannad på henne. Jag sa vad jag tyckte och vi satte punkt för vår vänskap då. Det mest befriande med det avslutet var att när vi satte punkt så var det punkt. Inget ältande om det, inga fula gliringar och vi hängde inte ut varandra. Och det tragiska är egentligen att man blir osams på grund av andra människor. Men det mest tragiska är att vår vänskap dog på grund av en människa som vare sig hon (till min kännedom) eller jag ens umgås med eller har kontakt med idag. Lönt? Sen vill jag för ordningens skull påpeka att saker och ting blir inte lättare när (åter igen) andra människor ska spä på och föda irritation. För övrigt kan inte Lotta sjunga karaoke.

Deras nya blogg är ironisk och sarkastisk och stundtals bitter. Jag som känner till det mesta om bakgrunden om deras inlägg kan sitta och skratta högt för mig själv. Inte så mycket om vad de skriver utan hur lätt de tar på vissa saker och hur de formulerar sig. Bortsett från inlägg med en mening där de säger godnatt eller berättar att de ska laga middag. Men det är helt klart värt ett besök – och när du väl är där – hälsa från missmaddis.

Besök – Kim & Lotta is the shit.
Läs inlägget Kim skrev om mig – Min vän

Glöm inte bort att prenumerera på missmaddis!

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. L skriver:

  Nej har inge kontakt heller med personen i fråga och har inte haft på väldigt länge. Den vänskapen med henne dog snabbt när jag insåg hennes rätta färger.
  Och du…!!! Jag kan visst sjunga karaoke *surar*

 2. Sara skriver:

  Oj läste de första raderna och trodde du försökte starta ett bråk..vilken tur att jag fortsatte läsa :-)

 3. Anna skriver:

  Jag trodde samma som Sara.. haha :) Tack för ett tipset till bloggen

 4. MaddeMad skriver:

  D e en rolig blogg :D

 5. giraffo.se skriver:

  Hejsan
  Vi har startat en blogg som riktar sig till alla mammor och pappor som vill ha det där lilla extra till sina barn. Och söker nu lite folk som passar in där att länka med.
  Är du intresserad så hämtar du vår banner på http://giraffo.blogg.se/
  Maila oss sen och bif. din banner+ adress.
  Mvh Giraffo.se

 6. Nendriel aka Mats skriver:

  jag nöjer mig med din blogg =)

 7. Jessica skriver:

  Jo, har läst. Dem e roliga men kommer inte upp i din nivå ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com