Jag har blivit en tant… 

Jag kunde då aldrig förutspå detta livet för mig. Baka bullar & småkakor, laga köttgrytor till middag och sy barnens kläder. Vilka tantgrejor. Vilket Svenssonliv. Är jag inte för tuff och cool för allt detta? Tydligen inte. Tantgrejor sitter inte i vad man gör utan vem man i så fall är. 

Mitt intresse för att sy kläder sitter fortfarande i. Just nu hoppas jag att jag inte tappar intresset utan snarare tvärtom. Eljena önskade sig en lång klänning. Ner till anklarna sa hon. Så det lovade jag henne. Kaeli fick också en klänning. Och jag märker ju hur snabbt man lär sig av sina misstag. Hur man kan göra det bättre till nästa gång. Och även om plaggen är långt ifrån perfekta så är huvudsaken att barnen blir glada – och jag lär mig mycket. Så det är win/win. 

Men jag har nog lärt mig väldigt snabbt. Väldigt mycket googlande & youtube & frågor i sygrupper på Facebook & frågor till vänner som syr! 

Inte illa pinkat av en amatör, eller hur?!

   
    
    
    
   

För övrigt så har nedräkningen börjat.  På tisdag börjar skolan. 

JAG LÄNGTAR!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Patruska skriver:

    Jag är sjukt impregnerad! :yes: :yes:

  2. Sophie skriver:

    Instämmer med föregående talare! Bra jobbat :yes:
    Jag undrar om jag skulle kunna få ta del av dina lösenordsskyddade inlägg?
    Trevlig helg!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.