ante omnis mea familia

Jag har en ny liten rosa!

Det gick bra på jobb igår. Det var väldigt lugnt och det var en passande start för mig. Kåvepeninen gör fortfarande att jag mår illa, inatt vaknade jag och fick gå upp och spy, usch vilket sätt att vakna. Så ja, jag tycker lagom synd om mig själv för det är väldigt sällan jag blr fysiskt sjuk, om man bortser från migränattacker.

Så igår på jobb funderade jag mer och mer på den där mobilen jag velat köpa. Jag satt och surfade olika sajter häromdagen efter en rosa fin telefon och jämförde lite med den jag hade och inom kort stod det mig klart att min telefon, som jag tyckte var väldigt bra, faktiskt inte var det. Det är jävelen vad den markanden utveklas konstant. Jag visste iofs att kameran med 1.3mp var liiiite kass men ljudet var fenomenalt även om man inte fick plats med mycket musik på den. Min W550i har hängt med sedan 06 då jag faktiskt fick den helt ny i kartong med tillbehöv av en.. eh, beundrare? Väldigt god vän då i alla fall som jag dessvärre av ingen anledning inte har kontakt med längre. Jag bad att få låna en mobil och han köpte denna till mig. Fin kompis, eller hur? Nåja. Jag har i alla fall lärt mg den telefonen utan och innan till men nu var det dags att uppgradera, tyckte jag. Och efter att jag fått ett hum om vad denna andra var för nån, som jag var intresserad av, lät det mer och mer som en telefon som faktiskt passar mig fenomenalt.

Jag pratade med Cindy om det och vi kollade runt lite snabbt och jag gick in om Teknikmagasinet som sålde den för 2495 kr. Så jag gick in till Cindy igen och hon uppmuntrade mig till köpet. Och vet ni vad, nu har jag faktiskt köpt en NY mobil till mig själv! Det är den första mobilen jag nånsin köpt till mig själv, ny i alla fall. Om ens kanske den enda. Jag kan inte minnas att jag köpt en mobil förr, jag vet bara att jag fått andras avlagda och denna W550i som min kompis köpte ny till mig. Och nyaste tillskottet är en söt liten rosa sak! Hon matchar min digitalkamera! Det är en rosa Sony Ericsson W595! Matchy, matchy!!

Från detta, till detta..

 

som matchar denna!

Så det var min “fan vad synd det är om mig”-present till mig själv. Nu ska jag bara hinna vänja mig och lära mig om den. Min W550i gav jag till min mamma. För även om den var äldre än min nya och inte lika bra så är den bättre än den hon har nu. Så its a win/win kinda thing.

Nu ska jag trycka i mig min äckliga kåvepenin och må illa. Trycker i mig min Cerazette samtidigt och nån Voltaren så att jag kan jobba idag utan att ha ont. See ya later, suckers.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Jag har en ny liten rosa!”