Jag har en ny tatuerare!

<KENOX S630 / Samsung S630> Så det bar av till Malmö idag, till tatueraren. Jag tog Lotta med mig eftersom hon varit där förr och jag varken visste vart det var eller vem det var. Lotta var snabb som fan med att basunera ut detta iu sion blogg i morse, om hur MESIG hon tycker jag är. Men det bjuder jag på. Borde knappt vara en nyhet.
Tatueraren N bjöd på kaffe, kikade på min arm och vi diskuterade idéer. Aint over ’til the fat lady sings och jag har inte tagit ton ännu. Ännu finns det hopp och min arm är inte helt förstörd. Den är den del som ska fixas och jag har fått prisuppgifter som för mig var resonliga och överkomligt och in första tid är på måndag. Nu börjas det. Äntligen.. Denna gången ska jag inte ligga med tatueraren i alla fall. Det blir bara så fel, haha.

Jag tog Lotta med mig till Triangeln för att vara smakråd angående mina nya bågar. Och hennes direkta svar bekräftade min egen smak om vilka bågar jag borde välja. Så valet var enkelt och snabbt och nu är de beställda. Tio arbetsdagar från nu är jag med brillor. Och ni får vänta tills dess innan ni får se dem. 
Naturligtvis fick vi hälsa på inne på mitt jobb så att Cindy kunde få och kissa. Stackars tjej, jobbade själv mellan 10-13:30 utan kissepaus. Det kallar jag dedikation.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Sandra skriver:

  Härligt att saker går framåt & inte bakåt :P Ser fram emot att se dig i brillor :*

 2. Anna skriver:

  Fan va bra att du ska få göra klart din arm nu.. skönt att få det klart och det är nog smartast att inte ligga med tatueraren.. ;)

 3. ninna skriver:

  ska bli väldigt skoj o se hur snygg din arm kommer bli när en riktig tatuerare ska fixa till den *yay*
  spännande med bågarna ju, intressant o se vad för några du/ni valt :)

 4. Therese Anerland skriver:

  Kul att det går åt rätt håll för dig nu. *kjerlek*
  Ska bli kul att få se dig med nya brillor och förbättrade tatueringar. :D

 5. Emma skriver:

  Skönt att det händer saker! :)

  Men som sagt så tycker jag det är rätt fräckt nu med…

 6. Sandra skriver:

  Skall du tatuera över den tatueringen du visar?

 7. Andie skriver:

  Lycka till med armen och med de nya bågarna. Jag hämtade ut mina nya brillor idag faktiskt. Jag hoppas att du blir lika nöjd med dina som jag är med mina!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.