ante omnis mea familia

Jag har fått en BEUNDRARE!

Jag och min rumskamrat gick ner till bistron tillsammans för att fika lite. Jag såg mig omkring och vi gick och satte oss. Den enda snygga killen i serveringen passerade vi och inte långt därefter hade han förflyttat sig till bordet snett bakom oss. Jag gick till vagnen bredvid för att låna toaletten och när jag stod och väntade på min tur såg jag hur han tittde på mig men vände bort blicken när våra ögon möttes. Jag satte mig igen och hörde honom prata i mobil, föra anteckningar och när jag sneglade bak på honom igen satt han och skrev något på en servett. Han har en tribal på ena armen och en tatuering på benet, en piercing i ögonbrynet. När jag och min rumskamrat skulle gå tillbaka till vår vagn och förbereda för en rakpaus vid stoppet nyss i Linköping passerade vi honom när han stod i kassan i bistron och lutade sig bakåt. Jag antog att det var för att tåget inte direkt är stabilt.

Jag och min rumskamrat E stod och pratade i gången när vi såg konduktöen närma sig oss. Han är en man som åldrats med värdighet med blontgrått hår i en hästsvans. Han kom fram och agerade bud.

Han räckte mig en servett…
Konduktören nämnde en kille som sett mig och blivit alldeles betuttad i mig men vågade inte komma fram till mig själv – därav denna servetten och på den läser jag:

"fan va svårt det kan bli. Jag såg dig o blev helt såld på dig :) du e så jävla vacker! Jag antar att du tycker jag är konstig för jag lämmnar detta till dig me jag måste få kontackta dig oxå säga att du e den vackraste jag sett. om du vill träffas o prata på resan så bor jag i vangn 54 plats 14. kram fredde"

Haha.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vad kan han vara.. jag tippar på 21-25. Inte mer. Jo det var enormt sött med en sevettlapp med massa stavfel men lite minus att han inte vågade komma fram till mig själv.

Jag och E gick ut för att röka och konduktören kom fram till oss och sa nått om vilken mes killen är som inte kom ut! Haha, han höll med om det, att han skulle själv komma fram och hade även sagt det till "Fredde" som han heter.

 

Vilken intressant resan – så nu är frågan. Kommer jag ta mig till vagn 54, plats 14 under resans gång? Det du…

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 tankar om “Jag har fått en BEUNDRARE!”