Jag har gjort slut.

Ja nu är 2018 slut och med det 18 års bloggande för min del. Nej, än tänker jag inte ge upp. Jag tar mig an mitt nittonde år här och nu med detta första inlägg för 2019.

Hänger ni med?

Hoppas ni fick en mysig nyårsafton. Vi var hemma med barnen, utom Nena som är hos bio. Jag gjorde smörgåstårta och Magnus åt halva haha. På bordet stod massa kex, ostar, kakor och godis och snacks som vi kalasade på under kvällen och tillsammans spelare vi ett spel allihop med PS och alla uppkopplade med mobiler. ”That’s you!” heter spelet och jag rekommenderar starkt. Vi hade så himla skoj allihop!!

Nu är det dags att sova. Natta barn klockan 01.30 tillhör inte vanligheterna.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: