ante omnis mea familia

Jag har ingen aning om vad jag gör!

Jag har inte gröna fingrar. Och jag vet jack shit om att plantera.
Så vad häftigt OM det kommer växa något i mina medley krukor. I så fall kommer jag inte ha en aning om vad det är. I den ena la jag några avocadokärnor. I olika torra stadier. I den andra la jag en mangokärna och en massa småkärnor som ser ut som att det kan vara clementiner. Men vem vet!
Dränkt jorden. En plastpåse förseglad, som ett litet växthus. Jag vet inte vilken som är vilken heller. Haha

Och låt mig återigen poängtera att jag har absolut ingen aning om vad jag sysslar med.

Spännande!

20130319-170145.jpg

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Jag har ingen aning om vad jag gör!”

%d bloggare gillar detta: