Jag har inte klätt på mig!

Klockan är eftermiddag och det är en söndag idag. Sista dagens vila innan jobbet igen. Jag har inte klätt på mig idag. Jag har inte sminkat mig, jag har inte fixat håret, jag har inte gjort nånting. Jag har gett mina barn mat  men jag lät disken stå. Jag hängde upp en maskin tvätt med min son som visade sig vara en fena på att hänga tvätt (Tack Laaiti). Men jag har inte klätt på mig och nu är det eftermiddag. Och det gör ingenting alls, för jag trivs. Jag trivs med att kunna göra såhär nångång då och då – bara vara. Jag har legat i soffan med täcke och kudde, pojkarna har sprungit omkring och busat idag och kramats emellanåt. Och det har varit en perfekt VILODAG, som en söndag ska vara. Jag hade planerat ett besök idag av någon som skulle komma förbi och hämta grejor men eftersom jag känner henne sen innan får man ta hennes ord med en nypa salt. Hon tillhör kategoein som antingen inte kommer alls eller ALLTID är sen. Ganska dåliga drag. Så jag tänkte att jag skiter i att ens klä på mig, sannolikheten att hon dyker upp är liten. Och se så rätt jag hade. Nu är det eftermiddag och vi ska snart gå.

Men snart får jag dra på mig lite kläder, för vi ska hem till mina underbara föräldrar och äta middag och det är alldeles för kallt ute för att gå dit i tunna silkes mysbyxor och linne.
Mamma kom förbi en stund igårkväll. Det är sällan hon och jag sitter och myser och pratar utan barnen, då de hade somnat. Vi pratade om graviditeten, förlossningen och pojkarna och det kändes underbart att få prata med någon som LÄNGTAR minst lia mycket som jag, som är ENTUSIASTISK och ÄLSKAR, så som jag. Jag är så tacksam för min mamma.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Diana skriver:

    Din mamma låter helt underbar! Vilket stöd för dig att hon finns!

  2. ankan skriver:

    *harrt* *hart* *rock* Fram med gitarren nu !Hälsa till Familjen Krammelur !

  3. Marie skriver:

    Vilken härlig dag. Sådana behövs ibland.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com