ante omnis mea familia

Jag har slutligen accepterat…

Idag är en sådan dag där det känns som om ingenting kan gå fel. Solen skiner och jag hör fåglarna kvittrar och jag anammar vårkänslor inom mig. Vad hände med vintern? Var är min snö?

Jag mår bra idag. Det känns inombords, som om jag har någon slags frid inom mig. Jag vet inte vad det beror på men jag tror att jag nått en vändningspunkt i mitt liv. Jag har ju skrivit mycket om det, det betdyer oerhört mycket för mig. Det var många fysiska och materialistiska förändringar år 2007 och jag undrar om inte 2008 har den andra biten att erbjuda mig.

missmaddisJag hade en dröm inatt. Jag vet inte om det betyder någonting särskilt. Som om mitt undermedvetna försökte berätta någonting essentiellt för mig. Men när fragment av drömmen dyker upp är det som om så många andra pusselbitar faller på plats. Det bubblar inom mig på sistone av tusentals olika känslor och tankar och jag har sorterat ut dem och gör det fortfarande för att få dem på plats. Det är mycket jag kommit till insikt med om mig själv, mina tankar och mina känslor.
I min dröm satt jag bredvid en kvinna som jag känner. Hon fins indirekt i mitt liv. Jag har spenderat tid med att vara ett hot för henne och våra känslor för varandra har varit likt en storm, mestadels från min sida. Jag har känt ilska mot henne men i dagsläget känner jag enorm sympati. I drömmen lutade jag mig fram till henne och viskade någonting i hennes öra som gav henne en sinnesfrid och verifikation på det hon vill och behöver höra och för mig var det en punkt, ett avslutande för mig. I min dröm kunde jag se hur en sten lyfts från hennes hjärta och hon log. Jag önskar att hon såg min dröm och att hon hörde de orden jag viskade i hennes öra.

Jag har kommit att sätta en punkt för den förståelsen och acceptans jag jobbade på hela året i fjol och först nu börjar det kännas som om jag sätter en permanent PUNKT istället för det kommatecken som jag flyttade runt som jag gjorde i fjol. Lurade jag mig själv? Nej, jag trodde det själv.

Jag tror att det är min nyckel till varför jag nu börjar känna att det är dags för att gå vidare till nästa fas i mitt liv, nu när jag äntligen känner att det är helt och hållet över. Jag har nu till fullo accepterat, förstått och kan lägga det bakom mig i ett dunkelt minne och kalla det mitt förflutna.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Jag har slutligen accepterat…”

%d bloggare gillar detta: