ante omnis mea familia

Jag har utan tvekan världens bästa sambo.

Vabruari. Så heter det av en anledning och vi vabbar för fullt här hemma. Först var det Kaeli, sen Eljena, sen Phini, sen Kaeli igen, som nyss hade blivit frisk. Lite diarée, lite kräkningar, lite feber. Magnus vabbade två dagar förra veckan sen åkte E till sin mor. Sen kom hon hem efter umgänge och jag tog Eljena så han slipper vabba.
Idag var Kaeli hos läkaren. Jag ville kolla upp varför hon så ofta klagar på magont och är så dålig i magen. Eftersom jag misstänkt mjölkproblem med de symptomen så har jag redan uteslutit laktosen och idag fick hon lämna blodprover för att kolla mjölk & gluten.
1 månad mjölkproteinfri kost på agendan!

Idag körde min älskade sambo iväg för att köpa en present helt spontant och helt apropå åt mig. Jag har länge velat ha en ipad med tangentbord och den önskan infriade han idag som en liten ande i flaskan. Han kom hem med en iPad Air 64GB, en vit som jag ville ha, med ett tangentbord så jag kan skriva ännu lättare!!!!
Ni anar inte min lycka!! Jag är i himmelriket och evigt tacksam till min generösa sambo! Den som sa att smålänningar är snåla har inte träffat min man….

Imorgon är det alla hjärtans dag. En särskild dag att visa kärlek? Are you kidding me? Det är varje dag hemma hos oss…

Vecka 24 är vi i nu. Tiden går fort minsann och jag blir fetare och fetare och bebisen växer. Nu kan vi ju SE när han rör sig och det är alltid lika häftigt!
… och freaky!
Nej vi har inte bestämt va han ska heta ännu men vi har en liten lista med namn som vi smakar på…
Svårt detta!

Imorgon är det dags att lämna blodprover inför mitt besök till Spec MVC nästa vecka. Eljena har fortfarande lite feber så hon får följa med mig!
De andra kidsen har dagis och skola.
Så lite extra kvalitetstid och mys med Eljena kan vi gott behöva!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.