ante omnis mea familia

Jag HATAR våta strumpor

Igår blev Laaiti hämtad med Nora av hennes mamma. Han spenderade eftermiddagen med sin kompis och fick stanna kvar och äta middag hos de innan Nina lämnade honom på kvällen. Han hade varit jättesnäll och uppfört sig väl och ja, det är ju så det har varit i alla tider – barnen är alltid snälla när de inte är hemma. Och jag får vara tacksam för det, att min son inte är till besvär när han är borta, men jag skulle vilja se att det jämnades ut lite och att han faktiskt kunnat vara snäll och uppföra sig väl när han är hemma med.
Laaiti. Älskade unge. Han fick jag för mina synder, brukar man säga. Men det är väl också besynnerligt det där för några hemska skelett finns inte i min garderob och jag kan inte påstå att jag syndat så förbannat.
Han är överaktiv och obekymrad och stirrig och glad. Han är så glad att han till och med skrattar när man säger till honom, skriker eller skäller och sätter han på time-out. Han ser i alla fall till att jag inte är uttråkad. och jag uppskattar alla de gånger jag får höra positiva saker om min son. När Nina säger att han varit så snäll och att hon tycker om honom och när fröken berättar alla de bra sakerna om honom, som han gjort eller sagt på dagis. Jag behöver höra det, annars hade jag fan get upp hoppet.

Mamma och jag såg The Tortured igår. Den var bra även om jag har svårt för scener som visar en oerhörd smärta. SAW filmerna får mig att vika mig dubbelt och vissa scener ur The Tortured också. Och ja, jag lipade som en unge vid vissa scener med. That’s me.

Idag hade jag tänkt köra till Burlöv Center och köpa present till pojkarnas kompis som ska ha kalas i morgon och samtidigt passa på att fika med Lotta. Men det är ett sjuhelvetes pissväder ute och jag har redan varit ute en gång och blivit dyngsur. Tydligen så är inte mina skor vattentäta och jag HATAR att få VÅTA strumpor. Min dotter fick sin första feber igårkväll som dämpade sig efter en Alvedon men imorse var febern tillbaka. Så det blir inga större äventyr för oss. Handla, men that’s it.

Just det.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.