Jag hittade min 30-års klänning!

1375462008855154720906139_L (Medium) Och jag hann med lite speedshopping i torsdags. Jag hittade nya underkläder och nya linnen och lite smått och gott och sen när jag gick in på Shock för att egentligen bara köpa en burk rött. Denna gången blev det Vermillion red. Den ska vara lite mörkare. Jag tittade lite på kläder och hittade en klänning som jag föll för direkt.. Jag provade den och tjejen som jobbar på Shock (som jag känenr till sen förr) fick komma in i provrummet, hjälpa mig knäppa klänningen och komma med smakråd. Och jag köpte den. Jag hade hittat min födelsedagsklänning!! På Shock!
Såklart, vart annars?

 

1 3 4

fs_381782896_86015_1245340181 Det gick bra på jobb hela dagen, man är ju lite peppad när man fått shoppa ju. Jag hittade även ett par sandaler. Hela dagen var fylld med glädje och jag vet itne om det var jag som smittade kunderna med glädje eller tvätom för alla verkade lyckliga. Jag fick 3 kramar av glada kunder som uppskattade mitt jobb och det gör hela min dag. Och sen fick ni ju länken till tjejen som också verkade uppskatta sin piercing. Jag själv gjorde ett hål i näsan till efter inspiration av vår nya extratjej som ska jobba lte hos oss. Jag gjorde ett anra hål i näsan på henne och har övervägt det på mig själv länge och slog slag i saken i torsdags..

Vi hade en sån mysig kväll i torsdags, jag och Martin. Vi satt hemma hos honom och jag hade med mig “the secret” som inte behagade att spelas ordentligt, så vi fick se nått annat istället. Men det blev inte mycket tittande av, det är ju så mycket mysigare att pussas, eller hur.

Fredagens midsommar. Vi åkte hem till Staffanstorp och hem till mina föräldrar. Vi kollade på Shrek 3 allihop och mest slappade innan middagen. Det var inga konstigheter, mest sill, köttbullar, prinskorv, gräddfil och gräslök, typ. Men grädden på moset vara grädden på jordgubbarna och när alla ätit klart var vi alla mätta och belåtna.

Jag somnade i soffan när vi kollade på filmen “What becomes of the broken hearted” efter att vi hade sett den första “Once were warriors” och jag vaknade när Martin väckte mig för att få in mig i sängen. Han hade redan plockat undan och jag orkade inget annat än att bara kasta mig i säng. I morse såg jag vad han hade gjort när jag låg och sov.. han hade ritat nått übersött på min fot haha.

Idag ska jag och Martin hem till Lotta och spela spel. Jag hann inte in på systemet i torsdags och blev lite lack när jag såg att det var stängt både igår och idag. Typiskt, va. Så jag får klara mig på mindre. Jag hoppas att min värk håller sig borta ikväll så jag kan njuta av mina vänner. Sen jag var hos tandläkare och rotbehandlade tanden (jag tror hon rensade) så har jag haft förbannat ont i käften/käken och svullnat upp. Är det normalt?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Kicki skriver:

  Klänningen, väldigt mycket missmaddis, coool! B)

 2. Madde skriver:

  Åhh, vilken läcker klänning, läcker klänning till läcker brud ;)
  Hoppas att ni hade en trevlig midsommmar afton :)
  kram kram

 3. Emma skriver:

  Jag gillar inte när mönster blandas på det viset men jag antar att den som vanligt blir snygg på dig!

  *harrt*

 4. Fan vad söt-snygg-läcker klänning!! Kommer passa dig kalasfint! Färgen lät fin till håret!

  Jag har aldrig fått någon tand rotfylld så jag vet faktiskt inte. Fast å andra sidan så säger väl det sig själv att det gör ont / är ömt efter ett sådant ingrepp..

  Hoppas värken ger sig av i vilket fall!

 5. Soya ★ skriver:

  Klänningen är skitsnygg!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com