Jag hoppas på igångsättning.

Igår var jag på Specialistmödravårdcentralen i Lund och träffade min barnmorska. Lämnade urinprov, satt med CTG & fick puls & blodtryck kollat. Efter lite diskussion med BM undersökte hon mig. Livmodertappen ligger långt bak & är mjuk. Och typ framför/bakom tappen (mer åt sidan) ligger hans huvud. Dvs LÅNGT ner, men fortfarande ruckbart.
Hon kunde förstod att jag har så ont när han ligger där och bökar – min foglossning har mest satt sig på mittenfogen fram.
Denna foglossningen har livet av mig. Och min svanskota som var skadad redan innan graviditeten ställer till det. Graviditetsdiabetesen är svinjobbig – mina blodsockerfall är dramatiska. Jg kan gå från ca 12 till 2 på en timme (vilket hände senast idag) och det känns som om man får en tegelsten i huvudet.

Vi diskuterade igångsättning och jag ska träffa läkaren på onsdag för att diskutera detta. Dels pga allt ni läste ovan och dels pga min tidigare förlossning med Kaeli. Minns ni den, ni som läst länge? I hennes förlossningajournal står det två saker på samma rad: ”Krystar – föds en flicka”.
Jag hade bokstavligt talat hennes huvud ute mellan benen när jag nyss kommit in i förlossningssalen. Det gick så snabbt & var mentalt påfrestande oh stressande och jag vill undvika att det går så fort denna gången att jag med nöd och näppe hinner in. Jg öppnade mig från 4-5cm till hennes huvud ute på ca 30 minuter sist.
Jag vill gärna vara på plats denna gången.

Hoppas läkaren förstår.

Efter BM-besök och blodsockerfall från helvete igår var det dags för autismintervju på BUP – får resultat av denna utredningen nästa vecka!

Nu ska vi grilla! Älskar solen!!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Therese skriver:

  Ja det säkra före det osäkra är nog bäst i ditt fall nu… Fasen då det gick så fort med Kaeli så kanske du är ensam hemma med alla barn och vad händer då tex?
  Bättre att det blir planerat, då kan ni vara lugna alla parter och det mår ju alla, speciellt du och bäbis bäst av.

  Ang. ditt förra inlägg, har det hänt något mer? Visst var det ett medium till er då, fick hon W. att gå tillbaka och få ro? Annars kanske han vill påtala att han behöver det nu om det är han förståss. Kan ju även vara någon från Magnus sida som vill kolla att allt är väl? Ni verkar ju båda vara väldigt öppensinnade så ni märker nog av det rätt väl.

 2. Får vi fler barn så kommer jag TVINGA mig till en igångsättning nu när dom två senaste gångerna varit i ren kaos… vi bor så långt från sjukhuset. :shame:

 3. Wousch skriver:

  Kan tänka mig att det är påfrestande. Om inte just i stunden, så alla tankar som kommer efteråt. Skönt att de ordnar igångsättning så att du kan vara där på plats och samla dig innan!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com