Jag kan inte köpas!

Vilket jävla AS!

Nu, runt 21 på kvällen, ringde fanskapet på min dörr igen!
Jag smällde upp dörren och ser direkt flaskan som står på trappan. Sen ser jag grannen som står i sin dörröppning. “ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVUDET, FATTAR DU INTE!? GE FAN I ATT KNACKA PÅ MIN DÖRR FÖR HELVETE!!” skrek jag.
”Skit i det då” svarar han och tar flaskan och går in i sin lägenhet igen.
Där var han jävligt nära att bli brutalt misshandlad av en brud på 159cm.

Vad fan trodde han? Vapenvila för att han ger mig SPRIT?! Vad i helvete vill JAG med hans sprit till?! Jag är definitivt inte en av de fjorton-femtonåriga ungdomar som han lurar in i sin lägenhet och ger alkohol och cigg. Är han helt vriden?!

Det var liksom inte detta jag menade med “Håll dig borta”..?
Trodde han att jag skojade?

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Caroline skriver:

    Han verkar helt sjuk den!!!

  2. Tess skriver:

    Så är det tyvärr att hjärncellerna är bort supna så han fattar nog inte bättre. Tråkigt att han ska störa dig/barnen. Hoppas hyres värden gör något åt honom snart!

  3. Emma skriver:

    Men vad är det för idiot?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com