Jag kan också vara vacker..!!

Det är, för er, förmodligen ingen nyhet att jag tycker om att modifiera bilder. Jag tycker om att ta bilder på mina vänner och göra om dem i bl.a Photoshop. Jag har visat några bilder jag gjort tidigare och tänkte göra detsamma nu.

I vissa fall är faktiskt originalen bättre än mina retuscher, jag erkänner det. Men jag tycker att det är KUL! Jag tycker att det är kul att sminka mina tjejkompisar, jag har gjort det sedan jag var liten. Jag hade en sminkdocka, sen sminkade jag mina vänner och gör det fortfarande. Och nu sminkar jag dem i Photoshop också! Det finns inga gränser..!

Klicka på miniatyrerna för full storlek.

Maddi & Babbi Maddis, retusch Maddis, retusch 
Tnott, retusch Tnott, retusch

När jag sen satt på MSN och pratade med mitt lammkött Mattias, fick jag en rolig/gullig bild av honom som han gjorde till mig! Han hade tagit en av sina egna bilder, en av mina och lagt ihop dem..!! Finns det något sötare?

Lammkötts beundran!

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. TinTin skriver:

  Synd att man inte kunde klicka på den mittersta bilden på dig… Du är så jäkla duktig!! Jag gillar hur du får ögonen att bli så klara! Men ögonvitan ser inte fake ut. Ibland kan man se ögonvitan som kriiitvit, å det blir inte äkta, men dina ögon gnistrar så fint! :D

 2. Therese Anerland skriver:

  Ruskigt bra gjort! *avis*

 3. madelene skriver:

  man jag har ju aldrig sett din blogg förut, och vid första jävla inklicket ser jag att du lätt skulle varit med på min lista! >=) jaja, duktig du är på att retushera iaf :D kram!

 4. madelene skriver:

  ”Min barndom var fylld av sexuella övergrepp/incest, mobbing, övervikt, misshandel och missbruk. ”

  Jag skumläst lite, been there done that och all den jävla skiten, du skriver skitbra, det var bara lite tungoch jobbigt att läsa igenom. Men ändå skönt på nå sätt. hmm kram..morrnmorrn

 5. Maria skriver:

  Du är jätte duktig på att fixa bilder. Behöver man något särkilt programm till det? Är inte alls hemma på sånt, men hade varit kul att prova.

 6. Ninna skriver:

  Jättesnygga bilder, sådär lagom sminkade allihop, ser ändå naturliga ut. Snyggt

 7. Anna skriver:

  Vilken skillnad det blir på bilderna.. verkligen super duktigt.. Jag tillhör den där tjejen som alla kompisar får sminka när det ska göras..:) tycker det är super kul..

 8. GirlGoesMom skriver:

  Jätt3esöt bild han hade gjort ju! :D Jag älskar oxå retushering… det är hur kul som helst att göra, just som du gjort, och lägga bilderna brevid varandra. För när man arbetar med dem tycker man efter ett tag att det inte är nån större skillnad.. ”Jag ser ju ut sådär” typ *flina*

 9. Sandra skriver:

  Jag vill också kunna retushera bilder! ><

 10. MansonDust skriver:

  Du är snyggare på orginalbilderna ! :D Snygg tillfixad med iofs, men den äkta varan é alltid bäst. :)

 11. jättefint! hur fick du läpparna så glansiga på sista bilden ? :)

 12. Maria Malmgren skriver:

  Du har alltid varit vacker i mina ögon.., och du redigerar dina bilder bra.. men som Manson Dust sa ”Äkta varan är alltid bäst”.. Massa kramar Maria

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com