Jag kan också vara vacker..!!

Det är, för er, förmodligen ingen nyhet att jag tycker om att modifiera bilder. Jag tycker om att ta bilder på mina vänner och göra om dem i bl.a Photoshop. Jag har visat några bilder jag gjort tidigare och tänkte göra detsamma nu.

I vissa fall är faktiskt originalen bättre än mina retuscher, jag erkänner det. Men jag tycker att det är KUL! Jag tycker att det är kul att sminka mina tjejkompisar, jag har gjort det sedan jag var liten. Jag hade en sminkdocka, sen sminkade jag mina vänner och gör det fortfarande. Och nu sminkar jag dem i Photoshop också! Det finns inga gränser..!

Klicka på miniatyrerna för full storlek.

Maddi & Babbi Maddis, retusch Maddis, retusch 
Tnott, retusch Tnott, retusch

När jag sen satt på MSN och pratade med mitt lammkött Mattias, fick jag en rolig/gullig bild av honom som han gjorde till mig! Han hade tagit en av sina egna bilder, en av mina och lagt ihop dem..!! Finns det något sötare?

Lammkötts beundran!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Jag kan också vara vacker..!!”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com