ante omnis mea familia

Jag kanske ska börja knarka istället?

Nu har jag klarat av en måndag med, fy fan vad jag är bra!

Söndagen gick också bra. Jag var tvungen att ta ut mina två överenergiska söner men väl ute var jag helt lost och det slog mig hur få vänner jag har (generellt men särskilt i hemmabyn). Vart fan skulle vi ta vägen? Jag skickade runt sms och den enda som öppnade sitt hem då var Lina och hennes två döttrar, som väntade besök av nån annan men vi fick komma ändå. Och med två döttrar var det massa tjejsaker som Phini inte verkade vidare imponerad utav och satt mest hos mig och störade sig. Laaiti gick in till flickebarnet och de blev polare. Future romance, vem vet? Efter ett tag smsa Emma mig och hon var på väg till Burlöv Center och undrade om vi ville hänga med. och det var ju faktiskt det jag hade tänkt samma morgon, att åka med pojkarna dit. Så jag nappade och hon hämtade oss. De hade nån uppvisning och det var tomtar och grejor överallt. Mycket folk men trevligt. Vi fikade på Espresso House innan vi handlade på Coop. Jag köpte ingredienser till julbak och bestämde mig för att börja knarka istället för att baka lussekatter, det är nog en billigare hobby. Fan vad DYRT saffran är!

Vi bakade på kvällen. Jag bjöd hit en tjejkompis som kom hit med sina 2 söner och planen var julbak med barn. Så jag förstår inte varför jag var den enda som bakade? Så fort hon kom med sina pojkar försvann  mina kidz ut från köket snabbare än han snubben i tights på tv när jag var liten, han med en blixt på sin tajta osexiga dräkt. Putsväck. Swoosh sa det och håret fladdrade lite och mjölet pyrde på bordet. Jaha. Mamma bakar.. själv.. tydligen. En sats lussekatter och och en sats knäck. Sen fick det räcka. ischokladen ska göras men vi får spara det tills nästa söndag.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Jag kanske ska börja knarka istället?”