ante omnis mea familia

Jag älskar dig, I love you, Lief vir jou!

För så är det och jag märker det. Det har varit väldigt många negativa influenser i mitt liv på sistone. Negativa energier frå negativa människor och ju mer jag fokuserar på den ena som dök upp så dyker de andra upp också. Dickhead började jag få kontakt med igen och kort därpå kom brorsan och nånstans där emellen slår jag ut mina armar med ett hastigt uppgivet “BRING IT ON!”. Men sen slår det mig, att den enda som kan förändra detta, är jag själv. Jag bjuder ju in mer utav det om jag har den inställningen. Så jag tar ner mina armar och slår bort dessa tankar och dessa människor igen. För det leder aldrig till något gott, det vet jag av tidigare erfarenheter och försök. Vad jag än gör eller säger, så slutar det alltid likadant för att de är negativa energier och de förtjänar inte mina tankar eller känslor när de inte ger mig något positivt. Jag har försökt, om och om igen.. När man försöker så hårt och man är den enda som försöker och itne ens möts halvvägs, då får det faktiskt vara. Jag spiller inte mina tårar på detta.

Så för att försöka bjuda in lite mer positiva människor i mitt liv och fokusera på de människor som gör mig lycklig vill jag belysa och lägga min tacksamhet till de människor som florerar mitt liv med kärlek, ömhet och omtanke.. Den listan kan faktiskt göras längre än de negativa i mitt liv och redan där börjar min vandring på tacksamhetens väg. Jag har så mycket kärlek att ge och ger det gladeligen. Jag har lätt för att älska och det är jag tacksam för.

Mina barn.
Tack för mina barn. Vad hade jag gjort utan mina söner. Deras leende, deras skratt och alla roliga, knäppa saker de säger och gör. För varje dag som jag kan pussa deras pannor och berätta att mamma älskar dem mest i hela världen och jag kommer aldrig någonsin lämna deras sida. För att de har gett mig en livsgnista. De är min mest otroliga styrka och jag lever för deras skull.

Mina föräldrar.
Min mamma och pappa som tog hand om mig till deras bästa förmåga och gör det än idag. För min mammas underbara stöd i allt jag gör. Oavsett om hon tycker jag gör korkade val ibland så stöttar hon mig utan att döma mig. För att hon ser om mina söner som om de vore hennes egna och hennes kärlek lyser från henne, För att mina föräldrar alltid ställer upp för mig, i vått och torrt utan att någonsin ifrågasätta mig. En dag, mamma och pappa, ska jag göra något storslaget för er. Ni ska få se. Min tacksamhet är enorm.

Mina vänner, utan inbördes rangordning för att jag älskar de alla fullkomligt lika mycket och på väldigt olika sätt och för helt olika anledningar för att de är alla speciella och unika på varsitt sätt.

Alma, du är ljuvlig. Du har skinn på näsan och är en enormt vacker och smart tjej. Du är lite som jag vilket gör att det är avslappnat med dig. Jag behöver aldrig ifrågasätta vår vänskap för att jag vet vart vi står. Jag älskar dig.
Lotta, du är fenomenal. Du fanns vid min sida när mina dåvarande vänner lös med sin frånvaro och du har alltid funnits här för mig när jag behövs någon att prata om och du ger mig styrka och råd. Jag älskar dig.
Emma, din energi är makalös och jag beundrar dig. Du smittar av dig och jag kommer igång med så mycket när du inspirerar mig och pushar mig. Du leder mig till en dröm och ställer upp så mycket för mig. Du förstår nog inte själv hur mycket du betyder för mig. Du vet nog inte att jag faktiskt menar det när jag säger att jag älskar dig.
Dizzy, du är en glädjekälla i mitt liv. Du har lätt för att skratta och sprider glädje omkring dig. Du är så ofantligt lätt att älska. Även i svåra stunder i livet kan man skymta ett leende på dig och du gör mig så glad. Du finns alltid här för mig och jag uppskattar dig och älskar dig. Men du visste förmodligen redan om det.
Madde, min underbaraste soulsister. Du och jag har en helt annan förståelse för varandra spirituellt. Din vänskap eller lojalitet kan jag aldrig ifrågasätta och vår kärlek för varandra är gemensam. Även du vet redan, att jag älskar dig.

Det finns så många andra i mitt liv som gett mig kärlek och lycka som jag vill tacka men tiden räcker inte alltid till. Cindy – min kollega och chef som ger mig stöd på jobbet och lyssnar på mig när jag behöver prata, ställer upp för mig. Pernilla – min “bonusdotter”  som jag har ett varmt hjärta för, som kommer hit och dricker kaffe om kvällarna och pratar långt in på nätterna. Min kusin Lizette som kommer och hälsar på då och då och är lika känslig som jag egentligen är. Männen i mitt liv som på olika sätt vill ge mig kärlek som jag oftast visar kalla handen för att det blir helt enkelt för mycket. Ni går inte osedda och jag är tacksam för det ni erbjuder.

Jag är väl egentligen inte dålig på att visa min kärlek men ibland får man visa lite extra. Bara för sakens skull. Alla behöver höra att de är älskade och omtyckta. Alla behöver känna tacksamhet och ge tacksamhet.

Jag säger jag älskar dig till flera olika människor varje dag och jag menar det precis lika mycket varje gång. Gör du det?

♪    ♫  ♫      ♪ 

These words are my own
From my heart flow
I love you, I love you, I love you, I love you!!
That’s all I got to say,
Can’t think of a better way,
And that’s all I’ve got to say,
I love you, is that okay?

<3

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Jag älskar dig, I love you, Lief vir jou!”