Jag mår så jävla bra!

Åh vad det var mysigt att gå hem till Emma idag. Käka tårta, mingla med hennes familj och vänner i avslappnat sällskap med massa småbarn som lekte så fint. Nästan idylliskt. Lotta med sambo kom dit så jag fick krama dem med.
På söndag drar Emma till Miami. Det förtjänar hon – semester!! Jag är faktiskt väldigt glad för hennes skull.

Idag gjorde jag Pasta/Kassler sallad och det blev faktiskt väldigt gott. Alla åt med god aptit, trots kakor & tårta några timmar tidigare. Efter middagen blev jag utschasad från köket med en kopp kaffe och Magnus städade köket och satte igång diskmaskinen. Sen tog jag och Kaeli ett bad och Magnus plockade undan. Vilken kille.. Sånt får mig att känna mig bortskämd! Underbara han!

Jag kan inget annat än att trivas. I skrivande stund är småflickorna nattade och Magnus spelar Xbox med pojkarna. Även det gör mig sjukt lycklig – att han faktiskt ägnar lite tid åt dem också när det finns. Sen art det råkar vara så att de allihop gillar tv-spel är ju en passande bonus ;)
Phini och Laaiti blir mer och mer kramiga mot Magnus. Phini kom innan och la en arm på Magnus och sa ”Du är snäll”. På ett sånt speciellt sätt att det värmde i mig. Laaiti har tytt sig mycket till Magnus och sitter gärna hos honom, i hans knä och kramas. Laaiti av alla.. Han är ganska svårflirtad annars.
Phini är ju broderligt tokkär i Eljena och tjatar alltid om henne när hon inte är här, kramar och pussar på henne och kallar henne låtsassyster.
Och Kaeli – hon avgudar de bägge!!

Det KAN INTE bli bättre än såhär, eller?

20120718-212859.jpg

20120718-212927.jpg

20120718-213031.jpg

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Wousch skriver:

  Jag är så glad för er skull!!!

 2. emma g skriver:

  Älskar att du mår så bra!!! jätteglad för din/eran skull! du förtjänar det!!!! puss

 3. Jeanette skriver:

  Kul att du är lycklig! Det både syns och förstås i dina skrivna texter! :) ha en skön dag!!

 4. mimmi skriver:

  Men Madde, det är ju så här det ska vara i en familj som mår bra ihop! Jag vet att du inte är bortskämd med detta, men nu har du det så och då är det bara att ”tacka din lyckliga stjärna” och njuta. Du är värd all lycka! Kram

 5. Tess skriver:

  Det är såhär det skall vara när man är två vuxna, man hjälps åt och pysslar om varandra samt barnen.
  Detta har du behövt länge och är absolut välförtjänt av det. Så många dagar, timmar samt minuter du har spenderat själv med dina barn och i vissa stunder slitit stenhårt för att få det till att gå runt.
  Man kan säga att du har kommit till ett delmål där det är din tur att känna närhet och värme samt kärlek från någon annan än vänner och familj.
  Japp blev ett långt inlägg men det bjuder jag på! Kram

 6. Malin skriver:

  Dags att kommentera mera nu då ;)
  så vi får lite mer bloggande framöver!

  Det låter som du har det väldigt härligt med dina nära och kära =)
  Det är DU värd!

 7. TezziliTezz skriver:

  Med risk för att skriva typ samma sak som alla andra men härligt som fan att se! Att göra det ni har gjort är nog inte vanligt, att föra ihop 4 barn på det sättet. Ny man i dina barns liv, ny kvinna i Magnus dotters liv. Och allt fungerar så himla bra! Verkligen jättekul att allt blev så bra! :)

 8. Andie skriver:

  Du är värd all lycka och kärlek Maddis!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.