Jag önskade en kopp kaffe…

Jag ska få Zoéga’s av Buzzador!!! Madderfakkin ZOÉGA’S!! Kan man skicka något mer perfekt till mig?!

Jag brukar vanligtvis köpa den vanliga skånerosten eller Intenzo men nu ska det lyxas till lite och jag ska testa “Zuprema”. Fy fan vad jag ser fram emot det redan..!
Och till er som sett “The Secret” eller läst boken.. Hear this.. i förrigår satt jag på bussen och läste the secret och läste just om hur de beskriver hur man ska be universum om saker. Och de föreslog att man börjar med nått litet, som exempelvis en kopp kaffe. Så jag stängde boken, blundade och visualiserade en kopp kaffe. Allifrån hur den hälldes upp i koppen, till hemesetas och mjölken och hur jag höll koppen och bad om en kopp kaffe. Det verkar som om universum svarade – stort! Haha. Tro’t om du vill.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Jasas.se skriver:

  Ganska jäkla häftigt *haha*

 2. Bara jag skriver:

  Haha och jag skall få viktminsknings smör… Mitt i prick eller??? *whambam*

 3. Anna skriver:

  Men vafan finns dom fortfarande kvar.. har inte fått något där ifrån på hur länge som helst…. O_o Men det är ju bra att du ska få just kaffe…. *rock*

 4. Ida skriver:

  Vad snygg sida du har :)

 5. MaddeMad skriver:

  Det händer…. E så glad att vi kan dela detta *yay*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com