Jag orkade ingenting idag..

1

Idag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. jag vaknade segt i morse och kunde inte riktigt piggna till. Förmiddagen gick som en dimma och i stort sett hela eftermiddagen har jag legat i sängen. Jag har försökt att vila men får ingen ro i kroppen. Ingen ro. Så jag har bara legat i sängen med en hörlur i och lyssnat på musik från mobilen. Och tänkt. Tänkt, undrat och känt efter. Men jag kom inte fram till något alls. Barnen har fått både frukost och lunch och jag har diskat. Mycket mer än det har jag varken orkat eller haft lust till. Idag är jag.. ja, jag bara är.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Lina skriver:

  Alla har rätt till sådana dagar också. Se bara till att vardagen inte är dessa dagar. Då är det liksom inte ok eller bra längre. Men du har varit med om mycket på väldigt kort tid och det hade varit konstigt om du inte blivit både psykiskt och fysiskt utmattad av det.

  Har du funderat att prata med någon terapeut för att kunna få ur sig allt och att kunna få tips på att ladda dina batterier så du slipper känna såhär?

 2. Sandra skriver:

  Ibland måste man tillåta sig själv att ”bara vara” också *hart*

 3. Andie skriver:

  Men i bland har man ju rätt att bara få vara och det är inget fel i det.

 4. missmaddis skriver:

  @Lina, jag har fått min beskärda del av terapeuter, det är inte min form av terapi. jag sörjer, vilket är ganska uppenbart och det får helt enkelt ta den tid det tar att gå igenom det sorgearbetet. Man behöver nog inte terapeut för det.. Min terapi är här – precis här.

 5. Lina skriver:

  Vad skönt att du har något som funkar för dig :)
  Det är ju det som är viktigast!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com