ante omnis mea familia

Jag piercade höften!

I min enfald fick jag för mig att alla hjärtans dag var just den dagen på året då man får anonyma brev från hemliga beundrare. Det fick inte jag. Däremot fick jag kärleksförklaring av en känd man i mitt liv. Tack T & massvis med pussar till dig.
Barnen fick ett litet rött paket från Louise med varsin tandborst-hållare, döskallar naturligtvis. Kan det vara så att mina vänner tänker på mig så fort de ser en döskalle. Det var en uppskattad present, tack för omtanke och kärlek, Louise..!

Min T-shirt igår var passande och Cindy associerade den till dagens alla hjärtans dag då jag som singel på den dagen som ska vara mest kärleksfull av de alla hade en tshirt med trycket ”I’m not paid enough to be nice to you”. Hon påpekade det några gånger och skämtsamt sa till kunderna ”min kollega är singel idag på alla hjärtans dag så ni får ha överseende med hennes tröja” Haha. Vi fick varsin ros av en tant som delade ut blommor till alla och det var nog det enda jag fick.

Och vet ni vad? Tjejen som hade bokat tid till Robbans dag i studion för att få sin höft piercad, bokade om sig till min dag istället och därmed fick jag pierca henens höft. Det var kul! Piercingen blev klockren och tjejen blev väldigt nöjd, det blev precis som hon hade föreställt sig och jag är nöjd. Om jag får lov att säga det själv – fan vad duktig jag är. (Obs, piercingen på bilden är inte den specifika jag gjorde, bilden googlade jag för att ni ska få ett hum om hur en höft piercing ser ut)

Idag kom Lotta & hennes son Liam hit & hälsade på. Hon har inte varit hewmma hos mig på över ett år, närmre 1½, faktiskt och jag har itne träffat hennes son på lika länge. Det var kul att ha henne här och som vanligt har vi saker att prata om. Nej Kim, vi snackade inte skit om dig – inte om någon annan heller faktiskt. Vi är lite tråkiga på det sättet, Lotta & jag. Barnen kom bra överens och det blev inga skandaler, tack & lov. Och ett stort tack till Lotta & Liam för besöket.

 Åååh vilket väder idag. Solen skiner och sprider lycka. Man märker hur solen påverkar människor och hur mycket gladare de flesta tycks vara. Trots att det är kyligt ute så blir man lycklig av solstrålarna som letar sig genom gardinerna och leker på väggen. Hela hemmet är upplyst. Jag blir glad av solen.

I morse tog jag kafferep med Dizzy. Hon är verkligen en sådan sprudlande människa och henne blir jag bara så glad utav att umgås med och tycker klart att vi borde träffas mer och föreslog att hon kommer hit nån kväll och kanske spelar spel eller nått med mig när barn har somnat. Vi snackade om att sola solarium som är någonting som jag inte gjort förr men vi planerade att vi ska börja sola. I alla fall testa, för min del, om inget annat. Och Grattis till Dizzy som blev erbjuden jobb när hon bad om praktik – vilket jävla flyt – jag är enormt glad för din skull, way to go!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Jag piercade höften!”