Jag är en lycklig sommarflicka!

Och jag vaknade på ett STRÅLANDE humör i morse! Alldeles barnsligt, löjligt men underbart strålande humör. Och ja, det beror nog förmodligen helt och hållet på vädret – solen sken! Solen sken och det var sandaler och mina überbekväma haremsbyxor jag köpte i fjol och som är de bekvämaste byxorna att ha nu med magen. Så jag gjorde en liten extra ansträngning och fixade håret, sminkade mig och klädde på mig i morse och pojkarna fick också sina frissor fixade med lite vax.
JAG ÄR EN SOMMARFLICKA!! Ååååh jag och solen kommer så bra överens. jag älskar doften av solen, av gräset och att känna strålarna på mitt ansikte. När lägenheten är ljus och frisk sommarluft blåser igenom i ett underbart tvärdrag – då trivs jag och just idag – så trivs jag!!
Vilket uppvaknande från de senaste veckornas dvala i deprimerande väderhumör.
Jag vet, jag är jävligt ombytlig.. typisk kräfta.

I morse efter jag hade lämnat pojkarna gick jag till min barnmorska för rutinkoll. Urin ser bra ut, vikten ser bra ut och blodtrycket med. Hon lyssnade på magen och bebisens hjärta slår starkt och bra och sen kände hon på magen. Fortfarande inte fixerad – och det visste jag redan att hon inte skulle vara. De brukar bli det i sista minuten när man är omföderska. Men däremot sa min barnmorska att bebisen är riktigt ordentligt nerträngd i alla fall och DET ser jag som ett gott tecken!

Nu ska jag njuta av att må bra och vara glad och insupa den lilla del av sommar jag får idag!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Emma skriver:

  Sommar är UNDERBART! Jag älskar verkligen sommaren. Det är svårt att inte vara på bra humör när solen skiner…

  Har spenderat två timamr ute i friska luften redan och fler blir det nog innan jag är klar.. :D

 2. mimmi skriver:

  Å… å…, mamma är på bra humör och orkar mer idag, då är förlossningen nära. När mamma börjar ”städa och boa” i hemmet brukar barnet komma inom 24 timmar. Sägs det! Så hoppas hoppas…..

 3. Andie skriver:

  Jag har ju gissat på att hon kommer i natt… alltså under morgontimmarna…

 4. Klart hon är långt ner..
  Det är ju bara 3 dagar kvar..
  Du får ju ditt tredje barn den 6 juni..
  *löv* *blomma* *wee*

 5. Jessica skriver:

  Ja, äntligen är sommarn här, måtte den stanna. Osse knip tills på söndag ;)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.