Jag är en SLYNA!

55 minuters promenad. Damn, I’m good.
Då var det överstökat, nu har jag bara resten av dagen kvar..

Vet du, när jag får sms så busvisslar min mobil. Så varje gång någon skickar sms till mig känner jag mig snygg. Och på sistone skuttar jag till lite extra när mobilen visslar på mig och jag plockar upp mobilen meddetsamma för att se om det var någon intressant som skickar något till mig *note*

Jag har ju fått höra att jag är en ”sms-slyna” (Läs punkt nr 8 här) så jag föredrar ju alltid sms och kan vara ganska duktig på att svara sms relativt snabbt (under förutsättning att jag inte jobbar eller sover). Så när jag inte får svar lika fort tillbaka så börjar jag tippa lite utan att tänka på att alla är inte lika maniska som jag kan vara ibland. Ibland hoppas man för mycket och jag vet hur jag har en förmåga att sms-terra andra så jag försöker allt vad jag kan att lägga band på mig själv och DET ska ni veta är inte lätt… *whap*

Lotta är lika mycket sms-slyna som jag är. Henne får man svar av inom loppet av 120 sekunder och får man inte det så blir man orolig. Charlotte och Jenny svarar också lika snabbt. Fast Jenny och jag borde nog ringa varandra istälelt, vi har Halebop & ringer gratis till varandra…

Nu måste jag göra mig iordning. Jag lovar att ge er lite intressant läsning sen.. när jag kommit på något att skriva om, kom gärna med tips..?

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Emma skriver:

  Haha, jag är exakt likadan. När jag inte fått ett sms på eftermiddagen av någon jag har mkt kontakt med blir jag nästan orolig och undrar varför h*n inte hör av sig. Sen kommer jag på att det bara är jag som är smsnörd. *tihi*

 2. MansonDust skriver:

  Jag är också sån. Ringer nästan aldrig, om jag inte måste då. Men jag sms:ar personen 17 ggr om den inte svarar direkt, SEN ringer jag & skäller & undrar vafan jag inte får nåt tillbaks. :D

 3. Dizzy skriver:

  Ja du e otrolig på sms. Jag är inte lika snabb. Måste ta en träff snart. Jag har juh paket till dig. Och längesen vi snackef nu. Bara så du vet tänker jag på dig. Kram vännen.

 4. Pezze skriver:

  hahahahahahaaa!!! *tihi*
  läste din listan som du hänvisade i ditt inlägg o gissa hur mkt jag skrattade :D
  du skriver så roligt samt skriver du bra o beskriver vissa saker bra, osv..
  fortsätt i ditt egen stil o lycka till med motionen,m.m.. *blomma*

 5. Ninna skriver:

  haha ja då är jag med en sms-slyna jag och en kompis smsar gratis till varandra inom 3 klart man nyttjar det. *tihi* *cheer* *studs*

 6. Sarah skriver:

  Tips… Jag saknar någon bild på sen du var hos frissan sist (eller har jag lyckats missa det inlägget?) Det vill jag se!!

  Sen dina bloggar om dina godingar är alltid kul, barn har ju så mkt fuffens för sig och säger så mycket kul och iaf JAG älskar att läsa vad dom nu hittat på o sagt.

 7. Sandra skriver:

  Jag är också en sms-slyna. Något jag ständigt får höra, men who gives a shit. Jag är snabbast att svara på sms, vilket gör en hel del :)

 8. Anna skriver:

  Ja sms-slyna är nog jag med.. Men om du laddar din mobil med 200kr så får du smsa gratis i en månad det är ju alltid något… *rock*

 9. Andie skriver:

  Tja det här med sms… jag tycker det är roligt att få sms och svarar relativit snabbt på dem dvs om jag har pengar på mitt kontantkort. Men om jag inte har det så ringer jag oftast upp personen. *tihi*

 10. Tale skriver:

  We know! Oh, you meant thet kind… *note*
  I used to be one two, but no my phone sings ”ja, vi elsker Staaaaabæk” so seldom I sometimes forget to read it!

 11. Therese Anerland skriver:

  He he jag är nog också det *tihi*

 12. Jessica skriver:

  Jag är definitivt med en sms slyna. Och jag föredrar sms framför ett telefonsamtal för jag hatar att prata i telefon

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com