Jag är en spelflicka, faktiskt..

Nån av er som gillar att spela spel på facebook? Och göra alla möjliga konstiga quiz för att se om man egentligen är en enbent enhörning eller en hårig häxa som kommer få 3 barn inom loppet av 3 år? Testen är många och spelen likaså.

Ett tag fastnade jag för Mafia Wars. Det var kul att spela. Det var kul att råna andra mafiosor och få högre level, köpa fastigheter och mörda andra. Det passade min mordlystna sida. Men jag tröttnade efter ett tag när jag insåg att jag kommer härska över det spelet om jag fortsätter och det vore ju synd för alla andra. Sen kom farmville och det var kul. Jag började så och skörda och köpa grejor och bygga min egen farm och lägga till grannar och allt vad det heter. Men jag tröttnade på det också efter ett tag. Men spel helt generellt gillar jag.

Jag är ju nintendogeneration. Jag växte upp med Zelda och Mario och på den tiden, när jag var liten, fick man slå enheten med handflatan och blåsa i spelen för att få dem att funka. Jag gillar de flesta spel.
När jag var gift med min första man spelade vi Silent Hill. Den första. Vi brukade släca ner i vardagsrumemt och tända levande ljus och för mig var det som den bästa skräckisen nånsin. Det var kul att spela med någon, trots att det är en en-mans-spel. Det var kul för att det var läskigt och man levde in i spelet mer än vad man gör med en film för att man faktiskt spelar det. Silent Hill kommer alltid vara min favorit.
Jag gillar de gamla gederliga bleep-blopp spelen mest för att jag ä nostalgisk. Jag älskar Guitar Hero även m jag inte spelat mycket av det. Jag gillar Rollspel och äventyr och jag gillar faktiskt vissa bil spel också. Speciellt de spelen där man SKA krocka för att få poäng. Yep, that’s me. Crash & Burn – jag älskar det.

Men nu råkar det varqa så att det finns EN konsol i vårt hem. En XBOX, som är mina söners. Och jag har flyttat mitt tv-spels intresse till internet. Onlinespel. Spelen på facebook, bland annat. Lotta lurade i mig att bli medlem på nått spel ställe på nätet men det fångade inte mitt intresse som det fångade hennes. Ungarna har sina barn-spelsidor med, men det är ju inget för mig.

Men det finns ju så många spel sidor på nätet. Och den sidan jag sett med FLEST spel och mest VARIATION på ett och samma ställe är Coola Spel. Har ni varit där nångång?
Där finns nog nått för de flesta och känns som ett kanon tidsfördriv när man inte har nått att göra. Alltifrån Zelda, Sims och massa kort & brädspel. I’m loving it. YAY!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Linda skriver:

  Jag gillar helt klart super mario på det gamla nintendot, x-boxet här hemma sitter bara grabbarna med här hemma, inget jag tycker e roligt, fast jag har väl aldrig provat dom spelen vi har:P jag vill ha ett nintendo wii med super mario o tror jag ska inhandla det nångång:) spel på nätet fastnade jag för bubble shooter, börjar jag spela det kan jag sitta i timmar! haha

 2. Jessica skriver:

  Tacka vet jag super mario allstars :)

 3. patruska skriver:

  tänkte bara varna om alla dessa quisen och spel. rätt vad det är så kommer det hem en räkning för ett quis du gjort på fejjan. det står innan du öppnar quisen men det är så lätt hänt att man bara klickar vidare som vanligt. det är bara så onödiga pengar för att få reda på vilken ställning man gillar i sängen tex. som om man inte redan viste det

 4. Andie skriver:

  Själv är jag totalt såld på Sim City delux och farmville även om Farmville has it ups and downs, men för det mesta så är det kul.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com